BEVEILIGING VAN UW VOERTUIGEN EN HUN LADING

Behoed u van diefstal van de inhoud van of onrechtmatig gebruik van uw voertuigen

CONTACTEER MIJ OM VOOR MIJN VLOOT DE MOGELIJKHEDEN TE BEKIJKEN

Onze beveiligingsoplossingen beveiligen ten allen tijden uw vloot en inhoud 

Wij bieden u een totaal-aanbod gaande van een eenvoudige automatische vergrendeling van uw laadruimte of anti-start beveiliging voor uw voertuigen, tot een volledig geïntegreerd systeem waarbij wij de systemen an elkaar koppelen u u de volledige controle houdt wie, wanneer met welk voertuig rijdt en/of toegang heeft tot de laadruimte.

Beveiliging van het voertuig en/of zijn lading

BASIS STARTBEVEILIGING EN ANTI-CARJACK

Van een eenvoudige anti-start beveiliging voor uw voertuigen of machines, over een vergelijkbare oplossing die de duurtijd dat uw voertuig mag gebruikt worden, tot een volledige anti-carjack oplossing die eventueel abnormaal verwijderen van de rechtmatige bestuurder detecteerd.

Al deze oplossingen worden door onze experts ontwikkeld en voor u geplaatst.

BEVEILIGING VAN UW LAADRUIMTE

Van eenvoudige automatische electronische sluiting van de laadruimte van uw voertuigen op openslaande of schuifdeuren tot meerpuntssluitingen op uw deuren die kost wat kost de deur zullen vergrendelen. Wij bieden uw oplossingen die u de garantie geven dat uw laadruimte 100% afgesloten is.

TOT GEÏNTREERDE OPLOSSING DIE LAADRUIMTE EN STARTER COMBINEERD

Onze oplossingen kunnen geïntegreerd worden tot een totaal veiligheidsconcept waarbij de ingebouwde systemen in uw voertuigen geconnecteerd zijn met onze vlootbeheersoplossingen en u vanop afstand zicht geven welke wagen, waar wanneer en door wie gestart en/of geopend is mag worden of is geweest.

100% beveiliging van uw voertuig en zijn waardevolle lading.

Praktijkvoorbeelden waarbij onze oplossingen gebruikt worden

VERHUURBEDRIJF

Als verhuurbedrijf kan je je voertuigen uitrusten met de Rental Lock oplossing. Hierbij worden uw voertuigen uitgerust met een codeklavier waarmee een code kan ingegeven worden die bepaald hoe lang je met een bepaald voertuig kan rijden. Eénmaal de periode verstreken zal het voertuig nietmeer kunnen starten.
Als de huurder dan verder gebruik wil maken van het voertuig zal hij een nieuwe code moeten aanvraag( telefonisch of online bij de verhuurder) die na ingave op het code-klavier in het voertuig, het voertuig terug zal vrijgeven.

Op die manier hou je de controle op het gebruik van de verhuurvloot, zonder dat er een communicatiemodule (en bijhorende kosten) in het voertuig dient voorzien te worden.

BEVEILIGING VAN WERFMACHINES 

Op een bouwwerf staan tal van machines waar in sommige gevallen een specifiek attest of veiligheidscertificaat nodig is om deze te besturen. Aan de han van onze Basic Lock oplossing wordt elke machine voorzien van een code-klavier en kan een voertuig enkel gestart worden als de juiste code, enkel gekend door de mensen die het juiste certificaat hebben, wordt ingegeven.

Bovendien zorgt onze basic lock nog voor een extra beveiliging voor werfmachines die enkel een start-knop hebben en geen contactsleutel. Zonder de juiste code gaat de machine niet starten, waardoor een extra anti-diefstal beveiligingslaag wordt voorzien.

TRANSPORT VAN WAARDEVOLLE PRODUCTEN

De creativiteit van dieven blijft groeien om toegang te krijgen tot de waardevolle lading die soms in de laadruimte van een voertuig zit. Hierbij worden meer en meer diefstallen gepleegd door gewoon het voertuig te stelen bij een carjack. Hierbij wordt de bestuurder uit het voertuig gedwongen en rijdt de dief met het voertuig en zijn lading gewoon weg.

Dankzij een anti-carjack oplossing gaat het voertuig detectern dat een deur van de bestuurdersruimte geopend is geweest en moet de bestuurder zich opnieuw identificeren ( aan de hand van een code op het code-klavier en/of een combinatie van handelingen in het voertuig). Indien deze identificatie niet binnen de vooropgestelde tijd gebeurt zal het voertuig in carjack mode gaan.

Hierbij gaat de bestuurder eerst opnieuw uitgenodigd worden om zich kenbaar te maken. Gebeurt dit weer niet zal de toeter en de 4-pinkers van het voertuig beginnen afgaan. Als binnen een bepaalde tijd daarna de chauffeur zich weer niet kenbaar heft gemaakt zal het motorvermogen beperkt worden zodat het voertuig begint te vertragen en zodra er een stilstand gedetecteerd wordt zal de motor uitvallen. Hiermee wordt de dief gedwongen het voertuig te verlaten.

Uw bestuurder is veilig want de dief en het voertuig zijn initieel weggereden en u kan uw voertuig en lading enkele honderden meters verder terugvinden.

Onze oplossingen werken autonoom of geïntegreerd in een totaal veiligheidsconcept 

Van eenvoudige anti-start tot complexe veiligheidssystemen, voor alles hebben we een passende oplossing

Zo veel mogelijkheden voor de beveiliging van uw vloot

Beter voorkomen dan genezen

Uw voertuigen zelf en hun lading stellen een aanzienlijke investering. Of het nu gaat om de materiele kost of de impact van het verlies van de werkmaterialen of de lading voor uw klanten, neem de gepaste voorzorgen alvorens het te laat is.

Of u nu een vloot van 1, 2, 200 of 2000 wagens heeft, voor elke behoefte hebben wij oplossingen.

Onze experts helpen u hier graag mee verder

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de voordelen van onze oplossingen voor uw vloot kan afleiden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.