BEVEILIGING VAN UW VOERTUIGEN EN HUN LADING

Behoed u voor diefstal of onrechtmatig gebruik van uw voertuigen

Onze beveiligingsoplossingen beveiligen te allen tijde uw vloot en inhoud

Wij bieden u een totaalaanbod gaande van een eenvoudige automatische vergrendeling van uw laadruimte, tot een anti-start beveiliging voor uw voertuigen, tot een volledig geïntegreerd systeem waarbij wij alle systemen aan elkaar koppelen en u de volledige controle houdt wie, wanneer en met welk voertuig rijdt en/of toegang heeft tot de laadruimte.

Beveiliging van het voertuig en/of zijn lading

BASIS STARTBEVEILIGING EN ANTI-CARJACK

Op zoek naar een anti-start beveiliging voor uw voertuigen of machines, die zonder code niet gestart kunnen worden? Of een volledige anti-carjack oplossing die zelfs detecteert wanneer de rechtmatige bestuurder zijn plaats verlaat?

Al deze oplossingen worden door onze experts ontwikkeld en voor u geplaatst.

Beveiliging laadruimte

BEVEILIGING VAN UW LAADRUIMTE

Van eenvoudige automatische, elektronische sluiting van de laadruimte op openslaande of schuifdeuren, tot meerpuntssluitingen op uw deuren die te allen tijde de inhoud van uw lading veilig stellen. Onze oplossingen bieden u de garantie dat uw laadruimte 100% afgesloten is.

GEÏNTEGREERDE OPLOSSING DIE LAADRUIMTE EN STARTER COMBINEERT

Onze oplossingen kunnen geïntegreerd worden tot een totaal veiligheidsconcept, waarbij de ingebouwde systemen in uw voertuigen geconnecteerd zijn met onze vlootbeheersoplossingen. Op die manier houdt u een overzicht op welke wagen waar, wanneer en door wie gestart en/of geopend is, mag worden of is geweest.

100% beveiliging van uw voertuig en zijn waardevolle lading.

Praktijkvoorbeelden waarbij onze oplossingen gebruikt worden

VERHUURBEDRIJF

Als verhuurbedrijf kan je je voertuigen uitrusten met de Rental Lock oplossing. Hierbij wordt uw voertuig uitgerust met een codeklavier en een code die bepaalt hoe lang je met het voertuig kan rijden. Éénmaal de periode verstreken is, zal het voertuig niet meer kunnen starten. Als de huurder dan verder gebruik wil maken van het voertuig, zal hij een nieuwe code moeten aanvragen (telefonisch of online bij de verhuurder), die na ingave op het codeklavier het voertuig terug zal vrijgeven.

Op die manier houdt u de controle op het gebruik van de verhuurvloot, zonder dat er een communicatiemodule (en bijhorende kosten) in het voertuig dient voorzien te worden.

BEVEILIGING VAN WERFMACHINES 

Op een bouwwerf staan tal van machines waarvoor in sommige gevallen een specifiek attest of veiligheidscertificaat nodig is om deze te mogen besturen. Aan de hand van onze Basic Lock-oplossing wordt elke machine voorzien van een codeklavier en kan een voertuig enkel gestart worden als de juiste code, enkel gekend door de mensen die het juiste certificaat hebben, wordt ingegeven.

Omdat deze machines meestal enkel beschikken over een startknop en geen contactsleutel, zorgt deze oplossing ook als een extra anti-diefstalbeveiliging.

TRANSPORT VAN WAARDEVOLLE PRODUCTEN

De creativiteit van dieven blijft groeien om toegang te krijgen tot de soms waardevolle inhoud van de laadruimte van een voertuig. Hierbij worden steeds vaker diefstallen gepleegd waarbij meteen het volledige voertuig wordt gestolen. De bestuurder wordt dan uit het voertuig gedwongen en de dief rijdt er met het voertuig én zijn lading vandoor.

Dankzij een anti-carjackoplossing gaat het voertuig detecteren dat een deur van de bestuurdersruimte geopend is geweest en moet de bestuurder zich opnieuw identificeren. Dit gebeurt aan de hand van een code op het codeklavier en/of een combinatie van handelingen in het voertuig. Indien deze identificatie niet binnen de vooropgestelde tijd gebeurt, zal het voertuig in carjack-mode gaan.

De bestuurder zal eerst opnieuw gevraagd worden om zich kenbaar te maken. Gebeurt dit weer niet, dan zullen de claxon en de 4 pinkers van het voertuig beginnen afgaan. Als binnen een bepaalde tijd daarna de chauffeur zich weer niet kenbaar heeft gemaakt, zal het motorvermogen beperkt worden, het voertuig vertragen en zodra er een stilstand gedetecteerd wordt, zal de motor uitvallen. Hiermee wordt de dief gedwongen het voertuig te verlaten.

Op die manier kan de overvaller niet anders dan het voertuig verlaten en kan u binnen een beperkte straal na overval uw voertuig terugvinden.

Onze oplossingen werken autonoom of geïntegreerd in een totaal veiligheidsconcept 

Van eenvoudige anti-start tot complexe veiligheidssystemen. Voor alles hebben we een passende oplossing!

Zo veel mogelijkheden voor de beveiliging van uw vloot

Beter voorkomen dan genezen

Voor elk type voertuig of voor elk type lading kunnen we de nodige beveiliging voorzien. Of het nu gaat om de materiële kost of de impact van het verlies van de werkmaterialen of de lading, neem de gepaste voorzorgen alvorens het te laat is.

Of u nu één wagen heeft of een vloot van 2, 200 of 2000 wagens; voor elke vloot hebben we een passende oplossing.

Onze experts helpen u hier graag mee verder.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de voordelen van onze oplossingen voor uw vloot kan afleiden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.