OPDRACHTEN EN WERKPROCES BEHEREN

Meer opdrachten uitgevoerd, met minder stress voor uw bestuurders en meer tevreden klanten

CONTACTEER MIJ OM HIER MEER INFO OVER TE ONTVANGEN

Een slimme optimalisatie van de planning van uw opdrachten zorgt voor meer tevredenheid

Elke organisatie die met een aantal voertuigen op de baan zit die verschillende opdrachten per dag per bestuurder moet inplannen en uitvoeren zit methel wat uitdagingen om de puzzle te doen passen. Of u nu een koerierbedrijf bent, service-techniekers moet inplannen of aanbieder bent van gezondsheidszorgen aan huis, de kunst om deze opdrachten op een slimme manier in te plannen voor uw bestuurders zodat u dit op de meest gunstige manier laat uitvoeren is geen sinecure.

Dankzij WEBFLEET, de bekroonde oplossing voor vlootbeheer en fleet management, vereenvoudigt en verbetert u het beheer van uw opdrachten.

Verbind onze WEBFLEET-op­lossing met een PRO Driver Terminal en ontvang alle belangrijke informatie die u nodig heeft over uw workflow management, zoals orders en bestuurders. Dit systeem ondersteunt feilloze commu­ni­catie met uw team op de weg en helpt u uw werkproces te stroom­lijnen. Het eindre­sultaat? Tevreden klanten en meer opdrachten uitgevoerd.

Een order en planningsoplossing helpt u

Meer orders voltooien

Uw bestuurders en uw klanten tevreden houden

De allerbeste ETA’s* opgeven aan klanten

Flexibel blijven in de planning, zodat u zich kunt aanpassen aan onvoorziene omstan­dig­heden

Tijd besparen op admini­stra­tieve taken

Integreren met andere bedrijfs­ap­pli­caties, tools en software om het ideale systeem voor uw werkproces te verkrijgen

Voor alle situaties of behoeftes een passende oplossing

DRAAGBARE OPLOSSING

Aan de hand van de Pro5350 of Pro5350 Truck kan u voertuigen die geen vaste installatie vereisen betrekken in uw logistieke oplossingen.
Hetzij tijdelijke wagens of onderaannemers, u kan ze mee in dezelfde oplossing betrekken alsof het uw eigen wagens zijn.

VASTE OPLOSSING

Aan de hand van de TomTom Pro 7350 in combinatie met een Link tracking unit vast in een voertuig kan u ten allen tijden communiceren met uw voertuigen.

MEEST VOLLEDIGE EN AANPASBAAR

Aan de hand van de Pro 8375 of Pro 8375 Truck in comnbinatie met een Link tracking unit in uw voertuigen kan u ten allen tijden life en realtime communiceren, maar ook alle informatie, schermen en processen modulair aanpassen aan uw organisatie en behoeftes.

Opvolging van uw opdrachten in real-time

BEHOUD HET OVERZICHT EN STUUR BIJ WAAR NODIG

Alle verplaatsingen en opdrachten zijn realtime op te volgen. Eventuele vertragingen op uw rondes of verwachte aankomsttijden ziet u onmiddellijk en indien gewenst kan u bijsturen waar nodig.

Belangrijkste functies van workflow management voor uw organisatie

DYNAMISCHE VERZENDING EN BEHEER VAN ORDERS

Workflow management middels WEBFLEET helpt u de bestuurder te identi­fi­ceren die het meest geschikt is voor elke opdracht, dankzij slimme planning en verzending met het bekroonde TomTom Traffic, de orderstatus en de voertuig­status.

Met de functie voor het optima­li­seren van de orders** stelt u de volgorde van uw orders met één klik op de knop in, met als doel het aantal afgelegde kilometers en reistijd te verminderen. Dit alles helpt u om beter te plannen, meer orders te verwerken en service op locatie te verbeteren.

FEILLOZE COMMUNICATIE

Vereen­voudig uw order­werk­proces en bespaar tijd door opdrachten en order­in­structies recht­streeks van uw kantoor naar de PRO Driver Terminal van uw chauffeur te sturen. De terminal leest de mededeling hardop voor om afleiding van de bestuurder te voorkomen.

U blijft in contact met uw team op de weg en ontvangt regelmatig updates over de orderstatus en ETA’s, zodat u flexibel kunt reageren op onverwachte gebeur­te­nissen.

DE ALLERBESTE ETA’S DOOR WORFLOW MANAGEMENT EN WEBFLEET

Met WEBFLEET kunt u nauwkeu­rigere ETA’s aan uw klanten geven op basis van de bekroonde verkeers­in­for­matie van TomTom.

Profes­si­onele naviga­tie­software maakt gebruik van een complex netwerk van live verkeers­in­for­matie en geavan­ceerde algoritmen om uw bestuurders te helpen files te vermijden. Dat betekent dat de kans groter is dat de order op tijd wordt afgerond. Kortom, de allerbeste ETA’s door workflow management en WEBFLEET

GEAUTOMATISEERDE PROCESSEN EN RAPPORTAGE

Doordat WEBFLEET afleidende, tijdrovende handmatige taken van u overneemt, kunnen u en uw team efficiënter werken. Het logboek met real-time voertuig­ki­lo­me­ter­teller en de werktijd­re­gi­stratie zijn beide geauto­ma­ti­seerd, waardoor een nauwkeu­rigere workflow management rapportage wordt ondersteund en de admini­stra­tieve rompslomp wordt verminderd.

Ondertussen krijgt u inzicht in de orders met de exacte tijd die aan klanten en geauto­ma­ti­seerde facturen wordt besteed, waardoor de facturering kan worden versneld en geschillen minder waarschijnlijk worden.

KOSTEN BEHEERSEN MET WORKFLOW MANAGEMENT

Het WEBFLEET systeem wordt geleverd met een reeks functies die u helpen de totale eigen­doms­kosten van uw voertuig te verlagen door gebruik te maken van uitgebreide gegevens verkregen door de voertui­gin­te­gratie.

U ontvangt niet alleen regelmatig meldingen van het onder­houds­schema, maar u wordt ook automatisch op de hoogte gesteld wanneer een voertuig tekenen van een storing vertoont. Op deze manier kunt u onderhoud plannen voordat er een dure storing optreedt. U kunt ook het brand­stof­ver­bruik monitoren om abnormaal gebruik te identi­fi­ceren of gebieden te identi­fi­ceren waar de rijstijl kan worden verbeterd om verze­ke­rings­premies te verlagen. Diverse mogelijk­heden om de kosten te reduceren met behulp van workflow management

FEEDBACK EN ANALYSE VAN DE RIJSTIJL

Door analyse van de rijstijl met de OptiDri­ve-score biedt WEBFLEET u de informatie die u nodig heeft om de prestaties van uw bestuurders op de weg te optima­li­seren.

Actieve feedback en advies aan de bestuurder worden op de PRO Driver Terminal weergegeven op een manier die uw bestuurders niet stoort. Hierdoor blijven ze veilig en betrouwbaar rijden, zodat uw bedrijf een goede reputatie houdt.

Laat u verrassen met de voordelen van een actief vlootbeheer

Zo veel optimalisaties mogelijk

Meten is weten.

U heeft als organisatie heel wat voertuigen (van personenwagen, over de bestelwagens naar vrachtwagens) te beheren. Al deze voertuigen stellen een behoorlijke kost voor in uw organisatie en bij een optimaal beheer kan u vrij vlug de meerwaarde van onze oplossingen ervaren en deze omzetten in harde euro’s.
Of u nu een vloot van 2, 200 of 2000 wagens heeft, voor elke organisatie zijn voordelen.

Onze experts helpen u hier graag mee verder

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de voordelen van onze oplossingen voor uw vloot kan afleiden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.