DIGITAAL GECONNECTEERDE TACHOGRAAF

Alles wat u nodig heeft om probleemloos te blijven voldoen aan de wet- en regelgeving

Totale ontzorging op niveau van bestuurders- en bedrijfskaarten

De WEBFLEET Tachograph Manager is de betrouwbare alles-in-éé­n-op­lossing waarmee u uw tacho­graaf­ge­gevens kan downloaden, analyseren en archiveren. Elke stap van naleving vereen­voudigd.

Geconnecteerde tachograafoplossing

De ingebouwde vlootbeheer-apparatuur in uw voertuigen verzamelt in real-time op een gekeurde manier de tachograaf-informatie uit uw voertuigen en verwerkt deze in WEBFLEET via Tachograph Manager module. De combinatie van WEBFLEET en Tachograph Manager biedt managers en chauffeurs waardevolle inzichten om de rij- en rusttijden beter te kunnen opvolgen.

Bestuurders ontvangen onmiddellijk feedback vóór, tijdens en na de rit over hun resterende rijtijden en de voorziene rustpauzes. Vlootbeheerders kunnen vanop afstand alle geregistreerde activiteiten opvolgen en hier rekening mee houden om de rittenpanning zo optimaal mogelijk te organiseren.

Voornaamste toepassingen van de TachoManager

Remote download tachograaf
Handmatige download mogelijk
Opvolging rij- en rusttijden
Opvolging sociale wetgeving

REMOTE DOWNLOAD

WEBFLEET Tachograph Manager downloadt automatisch de gegevens van de bestuurderskaart en het voertuigsysteem om eenvoudiger te kunnen voldoen aan de regelgeving.

HANDMATIGE DOWNLOAD

Importeer gedownloade bestanden handmatig in Tachograph Manager vanuit voertuigen zonder remote downloadfunctie. Biedt een uitgebreide, volledige analyse van uw gehele wagenpark.

TACHO GRADE 

Gebruik Tacho Grade om uw bestuurders en het aantal rij- en rustovertredingen per afstand te vergelijken.

ANALYSE: RAPPORT INZAKE SOCIALE WETGEVING 

Krijg inzicht in sociale overtredingen, inclusief de ernst van de overtredingen en bijbehorende boetes.

Analyse rij- en rusttijden
Opvolging dagelijkse activiteiten
Achivage tachograaf

ANALYSE: DAGELIJKSE RIJ- EN RUSTTIJDEN

Download onze uitgebreide rapporten voor een overzicht van de rij- en rusttijden per dag, per dienst of over een gekozen periode.

ANALYSE: OVERZICHT VAN DAGELIJKSE ACTIVITEITEN 

Zie in één oogopslag de activiteiten (rij-, rust- of werktijd) van uw bestuurders voor een gekozen periode.

ARCHIVEREN

Alle tachograafgegevens worden minimaal twee jaar lang veilig opgeslagen in ons datacenter.

Deze informatie wordt in realtime verwerkt en assisteert de vlootbeheerder en de bestuurder bij het respecteren van de rij- en rusttijden

Realtime rapportering
Duidelijke informatie naar bestuurder

DUIDELIJKE REALTIME RAPPORTERING 

Behoud een duidelijk overzicht van de rij- en rusttijden van uw bestuurders

EENVOUDIG EN DUIDELIJK

Uw bestuurders hebben te allen tijden een duidelijk beeld van hun rij- en rusttijden

De vlootbeheerder krijgt de informatie mee via bestuurdersrapportering en dashboards.

Verstaanbare analyses van rij- en rusttijden

OBJECTIEF EN BRUIKBAAR: OPVOLGING ZONDER ZORGEN

Duidelijke dagelijkse overzichten per bestuurder, met een onderscheid tussen rijtijd, andere werktijd, standby-tijd, rusttijd en met duidelijke tijdslijnen voor snelle analyse. Aan de hand van de beschikbare activiteitslijst kan u steeds eenvoudig teruggaan naar de oorzaak van mogelijke overtredingen.

Voldoe aan alle wettelijke voorschriften en bespaar u het gedoe van het uitlezen van bestuurderskaarten dankzij de Tachograph Manager van WEBFLEET

De belangrijkste functies

EEN GEAUTOMATISEERD END-TO-END-PROCES

Vergeet dure en tijdrovende handmatige downloads. Tachograph Manager automa­ti­seert het proces; van het downloaden van gegevens op afstand tot het archiveren en analyseren hiervan. Er worden minder proces­kosten en tijd besteed aan het ophalen van de gegevens, zodat u zich kan concen­treren op uw kernac­ti­vi­teiten.

BLIJF FLEXIBEL MET DOWNLOADS OP AFSTAND

Wanneer de tacho­graaf­ge­gevens van een voertuig worden gedownload, hoeft de bestuurder zich niet op een specifieke locatie te bevinden. Dit houdt uw planning flexibel en uw vracht­wagens op de weg. Indien uw tachografen geen externe downloads onder­steunen, kan u de gedownloade gegevens nog steeds handmatig importeren voor archivering en analyses.

EEN BETROUWBARE IT-OPLOSSING

Wij beheren uw bedrijfs­kaart voor u en bewaren deze in een beveiligd datacenter. Er is geen lokale infra­structuur vereist om gegevens te hosten. Uw gegevens worden opgeslagen in overeen­stemming met de AVG, zodat de privacy van uw werknemers gewaarborgd blijft.

EENVOUDIG NALEVING AANTONEN DOOR ONZE DUIDELIJKE ANALYSE

Krijg het inzicht dat u nodig heeft met een waaier aan gedetail­leerde rapporten. Deze rapporten zorgen voor een duidelijk overzicht van overtre­dingen en van de te verwachte boetes. Ook geven ze advies over corri­ge­rende maatregelen, terwijl de TachoGrade meet hoe goed uw bestuurder voldoet aan de Europese regels voor rijtijden van bestuurders ((EG) nr. 561/2006).

MET DEADLINE MANAGER BLIJFT U OP SCHEMA

Wij beheren uw bedrijfs­kaart voor u en bewaren deze in een beveiligd datacenter. Er is geen lokale infra­structuur vereist om gegevens te hosten. Uw gegevens worden opgeslagen in overeen­stemming met de AVG, zodat de privacy van uw werknemers gewaarborgd blijft.

RESTERENDE RIJTIJDEN

Ontvang met Tachograph Manager Plus dagelijks en wekelijks de resterende rijtijden voor ad-hoc-ver­zending en -planning en realtime meldingen van sociale overtre­dingen. Deze informatie helpt u bij het optima­li­seren van uw planning, het maxima­li­seren van de rijtijden, het voldoen aan de regels rond rijtijden en het verkleinen van de kans op boetes.

DAGELIJKSE DOWNLOAD VOOR SNELLE TOEGANG

Wilt u direct toegang tot gegevens voor een maande­lijkse salaris­be­re­kening of omdat een bestuurder het bedrijf verlaat? Tachograph Manager Plus downloadt de gegevens van de bestuur­ders­kaart eenmaal per dag. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u actuele informatie ontvangt.

Snel, eenvoudig en overzichtelijk uitlezen van
de tachograafkaarten

Zo veel optimalisaties mogelijk

Meten is weten.

U heeft als organisatie heel wat voertuigen te beheren, van personenwagens tot bestelwagens en/of vrachtwagens. Al deze voertuigen stellen een behoorlijke kost voor binnen uw organisatie en bij een optimaal beheer kan u vrij vlug de meerwaarde van onze oplossingen ervaren en deze omzetten in harde euro's.

Of u nu een vloot van 2, 200 of 2000 wagens heeft; voor elke organisatie zijn voordelen.

Onze experts helpen u hier graag mee verder.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de voordelen van onze oplossingen voor uw vloot kan afleiden

  • Uw telefoonnr
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.