PROFESSIONELE INBOUW VAN ELEKTRONICA IN VOERTUIGEN

Dankzij de jaren ervaring van onze technische ploegen verzorgen wij de inbouw van elektronica in allerlei soorten voertuigen op een professionele manier

ARC, een gegarandeerde succesformule

Onze ervaren techniekers, ondersteund door ons planningsteam, in combinatie met de expertise van onze projectcoördinator zijn een gegarandeerde succesformule voor de uitrusting van uw voertuigen of infrastructuur met elektronica.

De inbouw van elektronica in voertuigen op een veilige en ergonomische manier is hoe langer hoe complexer. Voertuigen worden steeds meer uitgerust met elektronica van voor tot achteren, waardoor het inbouwen van specifieke elektronica op een veilige en betrouwbare manier alsmaar moeilijker wordt. Onze experts assisteren u dus niet enkel met de plaatsing, maar ook met het volledig technisch plaatje dat hierbij komt kijken.

Inbouw van het door u geleverde materiaal met onze expertise

POLITIE & URGENTIEWAGENS

Onze techniekers hebben heel wat ervaring met het inbouwen van onze oplossingen in politiewagens. Van communicatie- en beveiligingsapparatuur, tot de beveiliging van de laadruimte en/of de kofferruimte.

Professionele inbouw van electronica

LOGISTIEKE VOERTUIGEN 

Inbouw van elektronica (order picking-systemen, RFID-oplossingen, scanners, handhelds en anderen) in vorkheftrucks of bulldozers? Geen voertuig is te complex voor onze installatieteams!

Ons team van opgeleide experts heeft jaren praktijkervaring. Het inbouwen van elektronica in eender welk type voortuig kent voor ons dan ook geen geheimen.

Als u dus met een dergelijke uitdaging geconfronteerd wordt, helpen wij u graag verder.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek

  • Uw telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.