ALCOHOLSLOT

U moet kiezen: drinken of rijden

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW VLOOT

Een nuchtere kijk op het verkeer

Een alcoholslot maakt deel uit van een goede veiligheidsstrategie voor uw mobiele medewerkers. Met een alcoholslot in elk van uw bedrijfsvoertuigen bent u er zeker van dat uw medewerkers niet rijden onder invloed van alcohol. Zo bevordert u niet alleen een veilige en verantwoordelijke rijstijl, maar beschermt u uw bedrijf ook tegen ongevallen.

HOE WERKT HET ? 

Voor onze alcoholsloten kiezen we bij ARC resoluut voor Alcolock. Deze alcoholmeter wordt in uw wagen gemonteerd en gekoppeld aan de motor van uw voertuig. Vooraleer uw medewerker de auto kan starten, moet hij een negatieve ademtest afleggen. Indien de Alcolock sporen van alcohol registreert, wordt het onmogelijk de motor te starten. U kan bovendien zelf de alcohollimiet bepalen en instellen.

REALTIME INFORMATIE

Bij een positieve ademtest wordt het hoofdkantoor via onze Track & Trace systemen meteen ingelicht. Zo kan u ingrijpen bij meerdere overtredingen van uw personeel en naargelang optreden. Is één van uw medewerkers gestrand, maar moest die nog een deel van zijn dagelijkse planning afwerken? Dan kan u hierop anticiperen en een andere medewerker de baan op sturen ter vervanging.

TIJDENS HET RIJDEN 

Ook tijdens het rijden zal het alcoholslot op onregelmatige momenten vragen om opnieuw te blazen. Op die manier garandeert het alcoholslot een maximale veiligheid op de baan voor de chauffeur en zijn omgeving.

Neem de gepaste maatregelen voor het te laat is

Heel wat mogelijkheden

Het plaatsen van een alcoholslot vereist heel wat ervaring en kennis van het voertuig.
Onze gekwalificeerde techniekers zorgen dan ook voor een plaatsing volgens de regels van de kunst.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en bijhorende prijzen

  • Uw telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
VRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT AAN