BEVEILIGING VAN UW VOERTUIGEN

Behoed u van diefstal of onrechtmatig gebruik van uw voertuigen

CONTACTEER MIJ OM VOOR MIJN VLOOT DE MOGELIJKHEDEN TE BEKIJKEN

Dankzij onze anti-start en anti-carjack-systemen houdt u de controle op wie er met uw voertuigen rijdt

Onze veiligheidssystemen controleren de start-functionaliteiten van uw voertuigen. Hetzij met een eenvoudige bestuurderscode, hetzij met een volledig anticarjack-systeem dat ook na het starten controleert of de rechtmatige bestuurder nog steeds achter het stuur zit.

Dankzij onze anti-start oplossingen houdt u de volledige controle op wie wanneer met welk voertuig kan / mag rijden. Onze systemen laten verschillende niveau’s van authorisatie toe zodat u zelfs toelatingen kan beheren op basis van certificaties of rijbewijzen voor bepaalde soorten voertuigen. Wij helpen u van een basis start-onderbrekingsoplossing , tot een volledige uitgewerkte veiligheidsplan.

3 oplossingen ter uwer beschikking

BASIS STARTBEVEILIGING 

Aan de hand van onze basis startbeveiliging beveiligt u uw voertuigen of werktuigen met een 4-cijferige code die u zelf kan aanpassen.
Geen code, niet starten.

Deze eenvoudige maar betrouwbare oplossing biedt u een extra veiligheidsniveau bovenop de klassieke startsleutel.
Deze oplossing kan bv perfect gebruikt worden op verhuurwagens, poolcars of werfmachines.
Dankzij de code die u zelf kan aanpassen is het niet enkel meer kwestie van de sleutel te hebben om met een voertuig weg te kunnen, maar moet men ook de code ( van dat moment) kennen.

VERHUUR OPLOSSING

Dankzij onze oplossing kan u voertuigen of machines beveiligen met een unieke code die door de ingave op het codeklavier het voertuig vrijgeeft voor een bepaalde periode. Als de periode voorbij is kan het voertuig of de machine nietmeer gestart worden totdat er een nieuwe code ingevoerd wordt. Op die manier houdt u de controle op het gebruik zonder dat er noodzakelijk een communicatie-module op uw voertuigen moet ingebouwd worden.

Alle logica zit in de rolcodes en het intern geheugen van onze oplossing.

ANTI-CARJACK OPLOSSING

Of u nu een personenwagen, een bestelwagen of een vrachtwagen heeft, als uw bestuurder bedreigt wordt is de veiligste keuze in de meeste gevallen het voertuig meegeven met de overvaller. Dankzij onze anti-carjack oplossingen gaat het voertuig detecteren dat de chauffeur vervangen is en dat er dus een controle start om zich te vergewissen dat uw chauffeur nog steeds aan het stuur zit. Als deze zichzelf niet authenticeert aan de hand van zijn persoonlijke code of toetscombinaties in het voertuig zal het voertuig na x tijd in carjack mode gaan met de nodige signalisatie ( toeter en 4-pinkers) om uiteindelijk bij een eerst volgende stilstand van het voertuig de motor uit te schakelen.

Op die manier kan de overvaller niet anders dan het voertuig verlaten en kan u binnen een beperkte straal na overval uw voertuig terugvinden.

Praktijkvoorbeelden waarbij onze oplossingen gebruikt worden

VERHUURBEDRIJF

Als verhuurbedrijf kan je je voertuigen uitrusten met de Rental Lock oplossing. Hierbij worden uw voertuigen uitgerust met een codeklavier waarmee een code kan ingegeven worden die bepaald hoe lang je met een bepaald voertuig kan rijden. Eénmaal de periode verstreken zal het voertuig nietmeer kunnen starten.
Als de huurder dan verder gebruik wil maken van het voertuig zal hij een nieuwe code moeten aanvraag( telefonisch of online bij de verhuurder) die na ingave op het code-klavier in het voertuig, het voertuig terug zal vrijgeven.

Op die manier hou je de controle op het gebruik van de verhuurvloot, zonder dat er een communicatiemodule (en bijhorende kosten) in het voertuig dient voorzien te worden.

BEVEILIGING VAN WERFMACHINES 

Op een bouwwerf staan tal van machines waar in sommige gevallen een specifiek attest of veiligheidscertificaat nodig is om deze te besturen. Aan de han van onze Basic Lock oplossing wordt elke machine voorzien van een code-klavier en kan een voertuig enkel gestart worden als de juiste code, enkel gekend door de mensen die het juiste certificaat hebben, wordt ingegeven.

Bovendien zorgt onze basic lock nog voor een extra beveiliging voor werfmachines die enkel een start-knop hebben en geen contactsleutel. Zonder de juiste code gaat de machine niet starten, waardoor een extra anti-diefstal beveiligingslaag wordt voorzien.

TRANSPORT VAN WAARDEVOLLE PRODUCTEN

De creativiteit van dieven blijft groeien om toegang te krijgen tot de waardevolle lading die soms in de laadruimte van een voertuig zit. Hierbij worden meer en meer diefstallen gepleegd door gewoon het voertuig te stelen bij een carjack. Hierbij wordt de bestuurder uit het voertuig gedwongen en rijdt de dief met het voertuig en zijn lading gewoon weg.

Dankzij een anti-carjack oplossing gaat het voertuig detectern dat een deur van de bestuurdersruimte geopend is geweest en moet de bestuurder zich opnieuw identificeren ( aan de hand van een code op het code-klavier en/of een combinatie van handelingen in het voertuig). Indien deze identificatie niet binnen de vooropgestelde tijd gebeurt zal het voertuig in carjack mode gaan.

Hierbij gaat de bestuurder eerst opnieuw uitgenodigd worden om zich kenbaar te maken. Gebeurt dit weer niet zal de toeter en de 4-pinkers van het voertuig beginnen afgaan. Als binnen een bepaalde tijd daarna de chauffeur zich weer niet kenbaar heft gemaakt zal het motorvermogen beperkt worden zodat het voertuig begint te vertragen en zodra er een stilstand gedetecteerd wordt zal de motor uitvallen. Hiermee wordt de dief gedwongen het voertuig te verlaten.

Uw bestuurder is veilig want de dief en het voertuig zijn initieel weggereden en u kan uw voertuig en lading enkele honderden meters verder terugvinden.

Onze oplossingen werken autonoom of geïntegreerd in een totaal veiligheidsconcept 

Van eenvoudige anti-start tot complexe veiligheidssystemen, voor alles hebben we een passende oplossing

Zo veel mogelijkheden voor de beveiliging van uw vloot

Meten is weten.

U heeft als organisatie heel wat voertuigen (van personenwagen, over de bestelwagens naar vrachtwagens) te beheren. Al deze voertuigen stellen een behoorlijke kost voor in uw organisatie en bij een optimaal beheer kan u vrij vlug de meerwaarde van onze oplossingen ervaren en deze omzetten in harde euro’s.
Of u nu een vloot van 2, 200 of 2000 wagens heeft, voor elke organisatie zijn voordelen.

Onze experts helpen u hier graag mee verder

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de voordelen van onze oplossingen voor uw vloot kan afleiden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.