PROXIMITEIT DETECTIE EN SMART DISTANCING

Onze oplossingen helpen u de nodige voorzieningen te treffen voor smart distancing & proximity tracking

Gebruik de mogelijkheden van de technologie om uw organisatie bij te staan bij het nieuwe normaal 

In de nasleep van het Coronavirus is het van essentieel belang om uw belangrijkste troeven -uw medewerkers- bij te staan tijdens de veilige heropstart van de activiteiten. Onze oplossingen dragen bij tot het respecteren, het meten en rapporteren van de smart distancing en bijhorende contact tracing.

Door technologie te combineren met onze expertise van de verschillende getroffen industrieën, bieden wij oplossingen aan die bijdragen tot het veiligheidsgevoel van uw mensen op de werkvloer. De combinatie van de juiste sensoren, de aangepaste infrastructuur en de begeleiding bij het gebruik binnen uw organisatie maken het verschil.

Op deze manier weet u wie, waar en wanneer een mogelijk risico heeft gelopen en kan u de gepaste maatregelen nemen om de continuïteit van uw onderneming verder te garanderen.

Respecteer afstand
Detecteer zones
Registreer clusters

VERZEKER U DAT UW MENSEN DE JUISTE AFSTAND RESPECTEREN 

Of het nu op kantoor, in een productiehal of op een bouwwerf is, elke medewerker wordt uitgerust met een proximity sensor die het mogelijk maakt te weten waar deze is geweest en met wie en hoe lang deze heeft samengewerkt. Als 2 medewerkers met onze SafeBadge met proximity sensoren te dicht bij elkaar komen of blijven, worden ze hiervan verwittigd via een vibrerend signaal.

VERMIJD SLUITINGEN DANKZIJ VERHOOGDE VEILIGHEIDSMAATREGELEN

De lockdown toont op alle niveau's van de maatschappij en de organisaties wat de impact is van een sluiting. Dankzij gepaste afspraken met uw team kan u reeds heel veel opvangen. Helaas kan u niet overal toezicht houden, laat staan registreren wie waar, wanneer, hoe lang en met wie heeft samengewerkt. Bij een mogelijke uitbraak is het dus onmogelijk om hiervan de gevolgen in te schatten. Dankzij smart distancing controle kan u enkel de medewerkers die een risico vormen aanspreken en desnoods tijdelijk in preventieve quarantaine zetten, om op die manier een volledige sluiting te vermijden.

REGISTREER ALLE CONTACTEN OM INFECTIECLUSTERS SNEL OP TE SPOREN

De registratie van de proximiteit en van de smart contacten in uw kantoren, productiecentrum of op uw bouwwerf is belangrijk om de risico's tot verspreiding binnen uw organisatie snel te meten en in te dijken. Dankzij onze SafeBadge en onze bijhorende Proximity oplossing kan u te allen tijde teruggaan in de tijd om te weten wie er wanneer een risico heeft opgelopen, en de betreffende medewerkers hierop aanspreken.

Hoe werkt onze SafeBadge Proximity oplossing?

ONZE SAFEBADGE

Elke medewerker of bezoeker krijgt een SafeBadge toegewezen bij het betreden van de kantoren. Deze steekt hij in zijn zak, kleeft hij op zijn helm of hangt hem aan een lanyard rond zijn nek. De SafeBadge detectereert de nabijheid van andere SafeBadges, verwerkt deze en stuurt deze door naar onze Clicx Safe-Portal. Zodra de SafeBadge detecteert dat een andere SafeBadge te dichtbij is, zal deze kunnen trillen en/of een led-lichtje laten knipperen. Zo wordt er zowel een visueel als auditief signaal gegevens en weten de betrokken medewerkers dat er afstand moet gehouden worden.

De badges communiceren onderling en versturen hun informatie door via één of meerdere communicatie-gateways die u binnen uw infrastructuur dient te plaatsen.

De badges zijn te personaliseren op aanvraag.

Beveiliging van de laadruimte van een bestelwagen met LimoLock

OPTIONEEL UITBREIDBAAR MET LOCATIESENSORS DIE ZONES OF RUIMTES DETECTEREN

Per uitbreiding kan u een locatiesensor voorzien per zone of per ruimte in uw gebouwen om te kunnen detecteren wie waar en met wie in contact is gekomen. Zo kan u bijvoorbeeld ook de schoonmaakdiensten in uw organisatie verwittigen wanneer er in een bepaalde ruimte te veel volk is geweest.

OPVOLGEN VIA ONS CLICX-PORTAL

Via ons Clicx Online Portal krijgt u toegang tot de verzamelde informatie over uw team in duidelijke overzichtelijke dashboards, alsook persoonlijke risico-details en rapportering.

Dit alles volgens de hoogste veiligheidsnormen en met respect van de GDPR-wetgeving.

Beveiliging van de laadruimte van een bestelwagen met LimoLock

De veiligheid van uw medewerkers is essentieel voor de continuïteit van uw organisatie 

Mogelijkheden van onze Proximity & Smart Contact oplossing

Detecteer zones

HERKENNING VAN ZONES 

 • uw bedrijfsruimtes worden optioneel aan de hand van locatiesensoren ingedeeld in zones waarin de sensoren gedetecteerd worden. Zo weet u perfect wie in welke zone actief is (geweest)
 • Indien bepaalde mensen in een bepaalde zone moeten blijven, kan de sensor hen verwittigen als ze hiervan afwijken
 • Rapportering maakt een duidelijke opvolging van de activiteiten mogelijk

MEET MAXIMALE BEZETTING OF CONCENTRATIE 

 • Aan de hand van een geluidssignaal kan u uw medewerkers verwittigen wanneer te veel mensen samen in éénzelfde ruimte zitten (bv. meeting room, refter,…)
 • Individuele monitoring houdt rekening met de afstand en de tijd dat iemand zich in de nabijheid heeft bevonden van een andere persoon
 • Duidelijke rapportering van de sociale contacten – hoe lang, met wie, wanneer, waar …
 • Mogelijkheid om besmettingskettingen te detecteren en pro-actief en preventief actie te ondernemen
Beveiliging van de laadruimte van een bestelwagen met LimoLock
Beveiliging van de laadruimte van een vrachtwagen met LimoLock

OPVOLGING VAN GEZAMENLIJK GEBRUIKTE GOEDEREN

 • Gebruik van gemarkeerde gedeelde goederen (trolleys, vorkliften,..) kan gedetecteerd worden
 • Onstmetting mogelijk op basis van gebruik
 • Volg ontsmettingscycli en het respecteren van deze

Praktijkvoorbeelden waarin onze oplossing de gezondheid van uw medewerkers helpt beschermen

IN EEN KANTOOROMGEVING

In organisaties waarbij heel wat mensen samenwerken in een kantooromgeving, lopen uw medewerkers een verhoogd risico op besmetting.
Dankzij onze Proximity oplossing kan u eenvoudig aan backtracing doen om te zien welke medewerker hoe lang blootgesteld werd aan een mogelijk risico, in geval zou blijken dat één van de collega's ziek is of symptomen heeft.

Dankzij deze oplossing kan u preventief actie ondernemen om zo goed mogelijk de gezondheid van uw team te beschermen en de continuïteit van uw diensten naar uw klanten te garanderen.

IN EEN PRODUCTIE-OMGEVING

Ook in de productie of fabriekshallen is het van essentieel belang de risico's voor uw medewerkers maximaal te beperken.
Dankzij onze Proximity Badge of Proximity Wearable kan u achterhalen welke collega wanneer en hoe lang in de buurt is geweest van een andere collega die achteraf gebleken misschien ziek is geworden.

IN EEN MEDISCHE OMGEVING

De gezondheidssector heeft als eerste de impact van COVID ervaren en overwonnen. Om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen, is het één van de eerste sectoren die investeerde in onze oplossing om zijn interne teams te behoeden van een 2e golf. Dankzij onze oplossing is backtracing van mogelijke besmetting mogelijk en kan u de gepaste voorzorgsmaatregelen nemen om uw mensen te beschermen.

Beter voorkomen dan genezen… de veiligheid van uw team is essentieel voor de continuïteit van uw dienstverlening

Wenst u meer info over onze Social Distancing oplossing en SafeBadge?
Vervolledig dit formulier en wij contacteren u spoedig terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.