TRAILER EN MACHINE TRACKING

Breng uw trailers en machines duidelijk in beeld

IK WENS MEER INFORMATIE OVER DEZE OPLOSSING

Bewaak uw bedrijfsmiddelen en optimaliseer hun gebruik

De WEBFLEET Trailer tracking oplossing biedt u, naast uw voertuigen, een volledig inzicht in de posities en het gebruik van uw trailers of machines.
Vanaf één locatie kunt u direct de status van alle bedrijfs­mid­delen en voertuigen in uw wagenpark controleren. Dit helpt u bij het behoud van hun beveiliging, waarde en effec­ti­viteit. Daarnaast zorgen geauto­ma­ti­seerde processen en meldingen voor een verlaging van uw werklast.

De LINK 340 trailer- en machinetracker geeft u, in combinatie met WEBFLEET, inzicht in de posities en het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. U kunt alle bedrijfsmiddelen met voeding en voertuigen in uw wagenpark bewaken via één interface, zodat u uw bedrijfsmiddelen beter kunt beheren. Daarnaast helpen geautomatiseerde processen en meldingen u de werklast te verminderen.

Voornaamste functionaliteiten van de trailer en machinetrackers tot uw dienst

VOLGEN EN BEWAKEN

Bekijk de huidige posities plus de kilometer- en verplaatsingsstatussen voor een beter inzicht in de manier waarop uw bedrijfsmiddelen worden gebruikt

DIRECTE WAARSCHUWINGEN

Ontvang een melding wanneer de status van een bedrijfsmiddel verandert, bijvoorbeeld wanneer het een gedefinieerd gebied binnengaat of verlaat of wanneer een verplaatsing wordt gedetecteerd.

ONDERHOUDSMELDING

U kunt de onderhoudstaken van uw bedrijfsmiddelen eenvoudig plannen en beheren op basis van kilometerteller, bedrijfstijd of de periode sinds het laatste onderhoud.

RAPPORTEN OVER GEBRUIK VAN BEDRIJFSMIDDELEN

24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot rapporten met betrekking tot uw bedrijfsmiddelen, inclusief huidige positie, rit, onderhoud, adres/locatie en invoerrapporten (bijv. status van trailerdeur).

FUNCTIES BIJ LOSGEKOPPELDE STROOMTOEVOER

Wanneer uw apparaat is losgekoppeld van de stroomtoevoer, kunt u dankzij de interne batterij van LINK 340 eenmaal per dag de positie van het apparaat traceren.

AUTOMATISCHE KOPPELING TREKKER OPLEGGER

De informatie over gekoppelde bedrijfsmiddelen wordt weergegeven op het primaire volgvoertuig, waarbij wordt aangegeven welk bedrijfsmiddel aan welk voertuig is gekoppeld. U kunt meldingen instellen en ontvangen wanneer een bedrijfsmiddel wordt gekoppeld aan een voertuig, bijvoorbeeld wanneer een aanhanger aan een vrachtwagen wordt gekoppeld.

Visualiseer uw trailers en machines in de WEBFLEET fleet management omgeving op de kaart en/of krijg inzichten in de details van uw bedrijfsmiddelen zonder compromissen.

AL UW BEDRIJFSMIDDELEN IN 1 OMGEVING BINNEN HANDBEREIK

Op die manier houdt u de touwtjes strak in uw handen, optimaliseert u het gebruik van uw bedrijfsmiddelen en bespaart u dus onrechtstreeks tijd en kosten !

BRENG AL UW WAARDEVOLLE BEDRIJFSMIDDELEN IN BEELD

TRAILERS

Het meest voor de handliggende is uiteraard om naast uw trekker ook al uw trailers in kaart te brengen.
Waar staan ze, wanneer hebben ze laatst gereden, getrokken door welke trekker, welke afstand heeft deze afgelegd sinds zijn laatste onderhoud, …allemaal vragen die u ongetwijfeld ook kent, maar heeft u er steeds de juiste antwoorden op?

Dankzij onze trailer tracker is al deze informatie beschikbaar

MACHINES

Niet alleen uw trailers kunnen uitgerust worden maar ook allerlei andere bedrijfsmiddelen die u wil opvolgen, hetzij waar ze zijn maar eventueel ook hoeveel draaiuren ze hebben etc… De Link 340 heeft de nodige inputs opdat wij deze voor u kunnen aansluiten op de gewenste inputsignalen en die worden weergegeven in WEBFLEET

CONTAINERS OF NIET VAN STROOM VOORZIEN BEDRIJFSMIDDELEN

Dankzij de ingebouwde batterij kan u ook objecten die niet van stroom voorzien zijn opvolgen in WEBFLEET. Uw wil dus eens een waardevolle lading volgen of een aanhanger positioneren ? Geen probleem

Dankzij de trailertrackers worden alle externe assets van uw organisatie realtime zichtbaar

Zo veel optimalisaties mogelijk

Meten is weten.

U heeft als organisatie heel wat voertuigen (van personenwagen, over de bestelwagens naar vrachtwagens) te beheren. Al deze voertuigen stellen een behoorlijke kost voor in uw organisatie en bij een optimaal beheer kan u vrij vlug de meerwaarde van onze oplossingen ervaren en deze omzetten in harde euro’s.
Of u nu een vloot van 2, 200 of 2000 wagens heeft, voor elke organisatie zijn voordelen.

Onze experts helpen u hier graag mee verder

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de voordelen van onze oplossingen voor uw vloot kan afleiden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.