TRAILER EN MACHINE TRACKING

Breng uw trailers en machines duidelijk in beeld

ACTIE TRY & BUY TOT 30/06 Meer info via onderstaand formulier

Bewaak uw bedrijfsmiddelen en optimaliseer hun gebruik

De WEBFLEET Trailer Tracking oplossing biedt u, naast uw voertuigen, een volledig inzicht in de posities en het gebruik van uw trailers of machines.
Vanaf één locatie kan u meteen de status van alle bedrijfs­mid­delen en voertuigen in uw wagenpark controleren. Dit helpt u bij het behoud van hun beveiliging, hun waarde en effec­ti­viteit. Daarnaast zorgen geauto­ma­ti­seerde processen en meldingen voor een vermindering van uw werklast.

De LINK 340 trailer- en machinetracker geeft u, in combinatie met WEBFLEET, inzicht in de posities en het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. U kunt alle bedrijfsmiddelen met voeding en voertuigen in uw wagenpark bewaken via één interface, zodat u uw bedrijfsmiddelen beter kunt beheren. Daarnaast helpen geautomatiseerde processen en meldingen u de werklast te verminderen.

Belangrijkste functionaliteiten van de trailer- en machinetrackers

VOLGEN EN BEWAKEN

Bekijk de huidige posities en de kilometer- en verplaatsingsstatussen en krijg een beter inzicht in de manier waarop uw bedrijfsmiddelen worden gebruikt.

DIRECTE WAARSCHUWINGEN

Ontvang een melding wanneer de status van een bedrijfsmiddel verandert, bijvoorbeeld wanneer het een gedefinieerd gebied binnengaat of verlaat of wanneer een verplaatsing wordt gedetecteerd.

ONDERHOUDSMELDING

U kunt de onderhoudstaken van uw bedrijfsmiddelen eenvoudig plannen en beheren op basis van kilometertelling, bedrijfstijd of de periode sinds het laatste onderhoud.

RAPPORTEN OVER GEBRUIK VAN BEDRIJFSMIDDELEN

24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot rapporten met betrekking tot uw bedrijfsmiddelen, hun huidige positie, rit, onderhoud, adres/locatie en invoerrapporten (bijv. status van trailerdeur).

FUNCTIES BIJ LOSGEKOPPELDE STROOMTOEVOER

Wanneer uw apparaat is losgekoppeld van de stroomtoevoer, kunt u dankzij de interne batterij van LINK 340 eenmaal per dag de positie van het apparaat traceren.

AUTOMATISCHE KOPPELING TREKKER OPLEGGER

De informatie over gekoppelde bedrijfsmiddelen wordt weergegeven op het primaire volgvoertuig. Zelf kunt u meldingen instellen en ontvangen wanneer een bedrijfsmiddel wordt gekoppeld aan een voertuig.

Visualiseer uw trailers en machines in de WEBFLEET fleet management omgeving op de kaart en/of krijg inzichten in de details van uw bedrijfsmiddelen.

AL UW BEDRIJFSMIDDELEN IN 1 OMGEVING BINNEN HANDBEREIK

Op die manier houdt u de touwtjes strak in uw handen, optimaliseert u het gebruik van uw bedrijfsmiddelen en bespaart u dus onrechtstreeks tijd en kosten.

BRENG AL UW WAARDEVOLLE BEDRIJFSMIDDELEN IN BEELD

TRAILERS

Naast de trekker, is het ook mogelijk om al uw trailers in kaart te brengen.

Waar staan ze, wanneer hebben ze laatst gereden, door welke trekker zijn ze getrokken, welke afstand heeft deze afgelegd sinds zijn laatste onderhoud,…?

Allemaal zaken die u zich ongetwijfeld ook afvraagt, en die dankzij onze trailertracker kunnen beantwoord worden.

MACHINES

Niet alleen uw trailers kunnen uitgerust worden, maar ook allerlei andere bedrijfsmiddelen die u wenst op te volgen kunnen voorzien worden van onze oplossing. De Link 340 heeft de nodige inputs opdat wij deze voor u kunnen aansluiten op de gewenste inputsignalen. Hetzij u wil weten waar de machines zijn, maar eventueel ook hoeveel draaiuren ze hebben,.. alle informatie kan u terugvinden in de WEBFLEET omgeving.

CONTAINERS OF NIET VAN STROOM VOORZIEN BEDRIJFSMIDDELEN

Dankzij de ingebouwde batterij kan u ook objecten die niet van stroom voorzien zijn opvolgen in WEBFLEET. Wilt u dus eens een waardevolle lading volgen of een aanhanger positioneren? Geen probleem!

Dankzij de trailertrackers worden alle externe assets van uw organisatie realtime zichtbaar

Zo veel optimalisaties mogelijk

Meten is weten.

U heeft als organisatie heel wat voertuigen te beheren, van personenwagens tot bestelwagens en/of vrachtwagens. Al deze voertuigen stellen een behoorlijke kost voor binnen uw organisatie en bij een optimaal beheer kan u vrij vlug de meerwaarde van onze oplossingen ervaren en deze omzetten in harde euro's.

Of u nu een vloot van 2, 200 of 2000 wagens heeft; voor elke organisatie zijn voordelen.

Onze experts helpen u hier graag mee verder.

SPECIALE TIJDELIJKE ACTIE
TRY & BUY gedurende 1 maand 

Ontdek nu de mogelijkheden van onze oplossingen door 1 maand gebruik te maken van de oplossing.
De Try&Buy is gratis om u onze oplossing te laten ervaren.

Als de oplossing niet werkt zoals vooropgesteld worden de systemen kosteloos teruggenomen.
Als de oplossing degelijk werkt maar voor eender welke reden u na 1 maand beslist om niet verder te willen gaan met onze oplossing wordt een eenmalige kost aangerekend.

Voor meer info of details contacteer ons via het formulier hiernaast 

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de voordelen van onze oplossingen voor uw vloot kan afleiden

  • Uw telefoonnr
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.