INTEGRATIE VAN UW VLOOT EN UW ORGANISATIE

Integreer de gegevens van uw vloot in uw systemen en breng de info van uw systemen naar uw vloot

CONTACTEER MIJ OM VOOR MIJN VLOOT DE MOGELIJKHEDEN TE BEKIJKEN

Integratie als sleutel voor productiviteit

Met WEBFLEET laat u uw gehele organisatie slimmer werken, niet alleen het wagenpark. Meer samen­werking tussen afdelingen leidt tot meer resultaat.
Versterk uw organisatie met wagen­park­ge­gevens. Met de open platform­be­na­dering van WEBFLEET kunt u processen aanpassen aan uw bedrijf of bestaande integraties uit ons partner­netwerk gebruiken.

Integratie met WEBFLEET kan op verschillende niveau’s en volgens een uitgebreide documentatie die op internationale standards gebasseerd is. U kan er dus op vertrouwen dat de informatie volledig en betrouwbaar verwerkt kan worden.

Functies voor bedrijfsintegratie

EEN VAN DE GROOTSTE SELECTIE GEÏNTEGREERDE APPS IN DE SECTOR

Of u nu Webfleet Solutions fleet management wilt integreren met uw applicaties op kantoor, in de voertuigen of op uw mobiel, wij regelen het allemaal.
En als een integratie nog niet voorkomt in het Webfleet Solutions App Center, kunnen onze integra­tie­partners uitkomst bieden.

KANTOOROPLOSSINGEN 

Gebruik WEBFLEET.connect en verrijk uw back-of­fi­ce­sys­temen met nuttige gegevens over uw voertuigen op de weg, opdrachten en personeel, zoals aankomst­tijden, werktijden en aantal gereden kilometers. De Software en Hardware Alliance Partners van Webfleet Solutions bieden directe integratie met tientallen applicaties, wij helpen u graag deze te verzorgen voor u

OPLOSSINGEN IN HET VOERTUIG

Wij verbinden uw voertuigen met uw kantoor. En omdat we deze verbinding al tot stand hebben gebracht, willen we u in staat stellen andere apparaten te verbinden met uw back-office via LINK.connect. Creëer extra oplossingen in het voertuig, verbind externe hardware via Bluetooth met uw Webfleet Solutions LINK-voer­tuig­volg­systeem om aanvullende gegevens omtrent het voertuig te registreren, zoals temperatuur, banden­spanning, barcodes en RFID’s.o

ZAKELIJKE APPLICATIES

Met de PRO 8-apparaten van Webfleet Solutions digita­li­seren we het leven van uw mensen op de weg en wordt het voor iedereen gemak­ke­lijker om op de hoogte en up-to-date te blijven.

Maar dat gaat voor ons nog niet ver genoeg. Wij willen dat u ook uw eigen zakelijke applicaties moet kunnen gebruiken. En daarom hebben we PRO.connect ontwikkeld. Dit is een API waarmee u apps op de PRO 8 kunt integreren met uw eigen back-end­sys­temen.

REMOTE DOWNLOAD

WEBFLEET Tachograph Manager downloadt automatisch de gegevens van de bestuurderskaart en het voertuigsysteem om eenvoudiger te kunnen voldoen aan de regelgeving.

HANDMATIGE DOWNLOAD

Importeer gedownloade bestanden handmatig in Tachograph Manager vanuit voertuigen zonder remote downloadfunctie. Biedt een uitgebreide, volledige analyse van uw gehele wagenpark.

TACHO GRADE 

Gebruik Tacho Grade om uw bestuurders en het aantal rij- en rustovertredingen per afstand te vergelijken.

ANALYSE: RAPPORT INZAKE SOCIALE WETGEVING 

Krijg inzicht in sociale overtredingen, inclusief de ernst van de overtredingen en bijbehorende boetes.

ANALYSE: DAGELIJKSE RIJ- EN RUSTTIJDEN

Download onze uitgebreide rapporten voor een overzicht van de rij- en rustijden per dag, per dienst of over een gekozen periode.

ANALYSE: OVERZICHT VAN DAGELIJKSE ACTIVITEITEN 

Zie in één oogopslag de activiteiten van uw chauffeurs (rij-, rust- of werktijd), voor een gekozen periode.

ARCHIVEREN

Alle tachograafgegevens worden minimaal twee jaar lang2 veilig opgeslagen in ons datacenter.

Deze informatie wordt in realtime verwerkt en de vlootbeheerder en aan de chauffeur aangeboden om zijn rij- en rusttijden te helpen respecteren

DUIDELIJKE REALTIME RAPPORTERING 

Behoud een duidelijk beeld van de rij- en rusttijden van uw bestuurders

EENVOUDIG EN DUIDELIJK

Uw bestuurders hebben ten allen tijden een duidelijk beeld van hun rij- en rusttijden

En is ter beschikking van de vlootbeheerder onder de vorm van bestuurdersrapportering en dashboards

OBJECTIEF EN BRUIKBAAR: OPVOLGING ZONDER ZORGEN

Duidelijke dagelijkse overzichten per bestuurder en per dag. Onderscheid tussen rijtijd, andere werktijden, standby tijden rusttijd, met duidelijke tijdslijnen voor snelle analyse. Beschikbare activiteitslijst voor gedetailleerde analyse, waardoor u steeds naar de oorzaak van mogelijke overtredingen kan teruggaan.

Voldoe aan alle wettelijke voorschriften en bespaar u de rompslomp van het uitlezen van bestuurderskaarten dankzij de Tachograph Manager van WEBFLEET

BLIJF FLEXIBEL MET DOWNLOADS OP AFSTAND

Wanneer de tacho­graaf­ge­gevens van een voertuig worden gedownload, hoeft de bestuurder zich niet op een specifieke locatie te bevinden. Dit houdt uw planning flexibel en uw vracht­wagens op de weg. Als uw tachografen geen externe downloads onder­steunen, kunt u gedownloade gegevens nog steeds handmatig importeren voor archivering en analyses.

EEN BETROUWBARE IT-OPLOSSING

Wij beheren uw bedrijfs­kaart voor u en bewaren deze in een beveiligd datacenter. Er is geen lokale infra­structuur vereist om gegevens te hosten. Gegevens worden opgeslagen in overeen­stemming met de AVG, zodat u uw plicht kunt vervullen om de privacy van uw werknemers te beschermen.

DUIDELIJKE ANALYSE OM U TE HELPEN NALEVING AAN TE TONEN

Krijg het inzicht dat u nodig heeft met een verschei­denheid aan gedetail­leerde rapporten. Zo geven rapporten over overtre­dingen u een duidelijk overzicht van verwachte boetes en advies over corri­ge­rende maatregelen, terwijl TachoGrade meet hoe goed uw bestuurder voldoet aan de Europese regels voor rijtijden van bestuurders ((EG) nr. 561/2006).

MET DEADLINE MANAGER BLIJFT U OP SCHEMA

Wij beheren uw bedrijfs­kaart voor u en bewaren deze in een beveiligd datacenter. Er is geen lokale infra­structuur vereist om gegevens te hosten. Gegevens worden opgeslagen in overeen­stemming met de AVG, zodat u uw plicht kunt vervullen om de privacy van uw werknemers te beschermen.

DAGELIJKSE DOWNLOAD VOOR SNELLE TOEGANG

Wilt u direct toegang tot gegevens voor een maande­lijkse salaris­be­re­kening of omdat een bestuurder het bedrijf verlaat? Tachograph Manager Plus downloadt de gegevens van de bestuur­ders­kaart eenmaal per dag. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u actuele informatie ontvangt.

De gemiddelde terugverdientijd van een investering in rijstijlmeting ligt tussen 6 à 12 maanden

Zo veel optimalisaties mogelijk

Meten is weten.

U heeft als organisatie heel wat voertuigen (van personenwagen, over de bestelwagens naar vrachtwagens) te beheren. Al deze voertuigen stellen een behoorlijke kost voor in uw organisatie en bij een optimaal beheer kan u vrij vlug de meerwaarde van onze oplossingen ervaren en deze omzetten in harde euro’s.
Of u nu een vloot van 2, 200 of 2000 wagens heeft, voor elke organisatie zijn voordelen.

Onze experts helpen u hier graag mee verder

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de voordelen van onze oplossingen voor uw vloot kan afleiden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.