DODEHOEK- EN ACHTERUITRIJCAMERA

Behoed uw bestuurders en omgeving voor onveilige situaties op de baan

Achteruitkijken hoeft niet meer, wij doen het voor u 

Onze camera-oplossingen kunnen geplaatst worden op (bijna) alle soorten voertuigen om alle mogelijke verborgen hoeken aan een voertuig zichtbaar te maken.

3 oplossingen te uwer beschikking

Dodehoek en achteruitrijcamera's voor alle types wagens

ALLE TYPES VOERTUIGEN

De ARC achteruitrijcamera’s kunnen geïnstalleerd worden in alle types voertuigen en zijn dus niet sectorafhankelijk. De installatie kan bij u op kantoor of in onze werkplaats. In ons gamma hebben we tal van achteruitrijcamera’s waarbij we ook meerdere camera’s op één voertuig kunnen plaatsen. De chauffeur heeft zo een maximaal overzicht op de rijbaan. Indien gewenst kan u ervoor kiezen om alle geregistreerde beelden te laten opnemen. Wanneer er dan sprake is van een ongeval, kan u perfect nagaan wat er gebeurd is.

Voorzijde dode hoek camera's

VOORZIJDE DODEHOEK

Bij ARC zijn we gespecialiseerd in dodehoekcamera’s. Deze zijn speciaal voor vrachtwagenchauffeurs ontwikkeld. De beelden van de dodehoekcamera worden verwerkt via een geïntegreerde interface. Deze staat in een stand-by modus en wordt automatisch geactiveerd wanneer de snelheid van het voertuig zakt onder 10km/h. Bij activatie zal de camera aangeven of er zich obstakels bevinden voor het voertuig en dit melden bij de chauffeur.

Zijdelingse dodehoekcamera's

ZIJDELINGSE DODEHOEK (L/R)

Met onze zijcamera’s kan u de zijdelingse dodehoek perfect in beeld brengen. Deze zijn verbonden met uw richtingaanwijzers zodat u zelf geen extra acties moet ondernemen om het overzicht over de rijbaan te behouden. Zodra u verandert van richtingaanwijzer krijgt u op de display beelden te zien van de kant waarnaar u zal afslaan. Het gebruik van de zijdelingse dodehoek vermindert aanzienlijk het aantal ongevallen binnen uw bedrijf, waardoor u op termijn minder betaalt voor uw verzekering.

Van enkele camera's tot meerdere camera's per voertuig,
wij zorgen voor een duidelijk totaalbeeld van de omgeving

Laat u niet verrassen door een dodehoek, rust uw voertuigen uit en vermijd ongelukken

Zo veel comfortabeler manoeuvreren op de baan met ogen 360° rond

U heeft als organisatie heel wat voertuigen die dagelijks op de baan zijn, van personenwagens tot bestelwagens en/of vrachtwagens.. Al deze bestuurders worden dagelijks geconfronteerd met situaties die ongetwijfeld eenvoudiger zouden zijn met de hulp van camera's, vooral in de hoeken waar het zicht het slechtst is. Voor elke type voertuig hebben we oplossingen.

Onze experts helpen u hier graag mee verder.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek om u een gepast voorstel te kunnen bezorgen

  • Uw telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.