DODEHOEK- EN ACHTERUITRIJCAMERA

Behoed uw bestuurders en omringenden van onveilige situaties op de baan

CONTACTEER MIJ OM VOOR MIJN VLOOT DE MOGELIJKHEDEN TE BEKIJKEN

Achteruitkijken hoeft niet meer, wij doen het voor u 

Onze camera oplossingen kunnen geplaatst worden op (bijna) alle soorten voertuigen om alle verborgen hoeken die u kan hebben aan een voertuig zichtbaar te maken.

3 oplossingen ter uwer beschikking

ALLE TYPES VOERTUIGEN

De ARC achteruitrijcamera’s kunnen geïnstalleerd worden in alle types voertuigen en zijn dus niet sectorafhankelijk. De installatie kan bij u op kantoor of in onze werkplaats. In ons gamma hebben we tal van achteruitrijcamera’s waarbij we ook meerdere camera’s op één voertuig kunnen plaatsen. De chauffeur heeft zo een maximaal overzicht op de rijbaan. Indien gewenst kan u ook een optie nemen om alle geregistreerde beelden te laten opnemen. Wanneer er dan sprake is van een ongeval kan u perfect nagaan wat er gebeurd is.

VOORZIJDE DODEHOEK

Bij ARC zijn we gespecialiseerd in dodehoek camera’s. Deze zijn speciaal voor vrachtwagenchauffeurs ontwikkeld. De beelden van de dodehoek camera worden verwerkt via een geïntegreerde interface. Deze staat in een stand-by modus en wordt automatisch geactiveerd wanneer de snelheid van het voertuig zakt onder 10km/h. Bij activatie zal de camera aangeven of er zich obstakels bevinden voor het voertuig en wanneer dat het geval is zal hij dit melden aan de chauffeur.

ZIJDELINGSE DODEHOEK (L/R)

Met onze zijcamera’s kan u de zijdelingse dodehoek perfect in beeld brengen. Wanneer u verandert van richtingaanwijzer krijgt u op de display beelden te zien van de kant waar u moet afslaan. De camera’s zijn dus verbonden met uw richtingaanwijzers zodat u zelf geen extra acties moet ondernemen om het overzicht over de rijbaan te behouden. Het gebruik van de zijdelingse dodehoek vermindert aanzienlijk het aantal ongevallen binnen uw bedrijf waardoor u op termijn minder betaalt voor uw verzekering.

Van enkele camera’s tot meerdere camera’s per voertuig, wij zorgen voor een duidelijk totaalbeeld van de omgeving

Laat u niet verrassen door een dodehoek, rust uw voertuigen uit voordat u een ongeval heeft

Zo veel comfortabeler voor uw manoeuvres op debaan met ogen 360° rond

U heeft als organisatie heel wat voertuigen (van personenwagen, over de bestelwagens naar vrachtwagens) die alle dagen op baan zijn. Al deze bestuurders worden dagelijks gecomfronteerd met situaties op de baan die ongetwijfeld eenvoudiger zijn met de hulp van camera’s in de hoeken waar het zicht slecht is, … achterin, opzij, in de dode hoeken,….

Voor elke type voertuig zijn er oplossingen, onze experts helpen u hier graag mee verder

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek om u een gepast voorstel te kunnen bezorgen

  • Uw telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
VRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT VAN UW BEHOEFTE AAN