REALTIME INZICHTEN IN UW INFRASTRUCTUUR

Dankzij onze IoT-oplossingen een realtime zicht op de acties op en van uw infrastructuur

Zet de mogelijkheden van de huidige IoT oplossingen in om u te helpen bij uw bedrijfsvoering 

Zowel de technologie als de communicatiemiddelen evolueren razendsnel en bieden ondertussen aan betaalbare prijzen interessante mogelijkheden. Heel wat processen binnen uw organisatie kunnen op die manier ‘gedigitaliseerd' worden.

Binnen ARC zijn we continu op zoek naar nieuwigheden en evoluties die we zelf testen en evalueren alvorens we ze aan onze klanten voorstellen. Op die manier garanderen we betrouwbare, evolutionaire en high-tech oplossingen die voor u het verschil kunnen maken.

Daag onze experts uit met uw wildste verwachtingen. We zoeken met veel plezier mee naar de meest passende oplossing voor uw organisatie!

Bouwstenen van onze oplossingen 

Respecteer afstand
Detecteer zones
Registreer clusters

DE JUISTE HARDWARE VOOR UW BEHOEFTE

Momenteel beschikken wij binnen ons aanbod over meer dan 200 verschillende hardwares en sensoren die metingen vanop het terrein kunnen omzetten in ‘bruikbare business data'. Deze hardwares zijn geselecteerd door onze experts op basis van hun technische capaciteiten, hun betrouwbaarheid en hun compatibiliteit met ons Clicx Management-platform.

DE GEPASTE CONNECTIVITEITSLAAG 

De communicatietechnologie is de laatste jaren enorm geëvolueerd, met de bijhorende opportuniteiten. De keuze van de juiste communicatietechnologie vertaalt zich in een hardware die kan communiceren, de autonomie van zijn batterij en uiteraard een prijs van de oplossing waarop u wil kunnen vertrouwen.

Bij ARC hebben we in de loop der jaren onze expertise opgebouwd inzake de verschillende communicatie-protocols, die we dan ook maximaal integreren in onze totaal-oplossingen.

BEHEERSOFTWARE OM UW ‘SENSORDATA' OM TE ZETTEN IN ‘BUSINESS-DATA'

IoT-sensoren kunnen enorme volumes aan data genereren, maar binnen uw organisatie heeft u vooral behoefte aan waardevolle business data die concrete acties en processen kan triggeren. Ons Clicx-portaal zorgt voor deze vertaalslag en kan op zijn beurt op verschillende manieren uw business processen voeden.

Een greep uit de mogelijkheden van onze oplossingen

ALLE SENSOREN EN INFORMATIE BESCHIKBAAR IN 1 DUIDELIJK OVERZICHT

Al uw Iot-sensoren in 1 overzicht

Alle verzamelde sensordata wordt vertaald in ons Clicx-portal en u aangeboden in verstaanbare visualisaties met eigen instelbare acties en verwittigingen bij verschillende meetwaardes.

Laat u verrassen door de mogelijkheden van onze IoT-oplossingen

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze IoT-oplossingen voor uw organisatie?

Vervolledig dit formulier en wij contacteren u spoedig terug!

  • Telefoonnummer waar we u kunnen bereiken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.