ARC bestaat 50 jaar!

Op 12 maart 1973 richtte Guy Mulders Auto Radio Center op en in de daaropvolgende jaren heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een franchiseketen met 21 winkels in België. ARC begon als expert in auto radio's en heeft zijn expertise de opeenvolgende jaren uitgebreid naar autoalarmsystemen, mobilofoons en later naar de GSM en track&tracing oplossingen.

We waren één van de eerste partners van Proximus toen de GSM in België geïntroduceerd werd en we positioneerde ons al heel snel als één van de grootste partner van Proximus. Doorheen de jaren droeg Guy Mulders de fakkel over aan zijn zoon Nicolas Mulders, die ARC verder transformeerde van een retail winkelketen naar een 100% B2B organisatie die gespecialiseerd was in telecomproducten en track&tracing-oplossingen.
In 2018 gingen onze telecomactiviteiten op in Ufirst, een organisatie die IT en telecom combineerde en kon ARC zich opnieuw volledig richten op de verdere ontwikkeling van ARC als pionier in de auto-elektronica.

Vandaag zijn we trots om een team van 12 gepassioneerde medewerkers te vertegenwoordigen die innovatieve technologische oplossingen bieden om mensen, voertuigen en/of machines op te volgen en aan te sturen.
Met heel dat team zetten we ons dagelijks in om voor onze klanten een betrouwbare partner te zijn voor de opvolging van hun vloot, de beveiliging van hun lading of de professionele inbouw van elektronica in hun voertuigen.

We willen graag iedereen bedanken die ons geholpen heeft om deze belangrijke mijlpaal te bereiken en we kijken ernaar uit om nog vele jaren van succes en groei te delen met onze klanten en partners.