Ontdek hoe Group-f de efficiëntie en het vertrouwen verhoogde met Webfleet en ARC

Ontdek in deze videoreferentie hoe we onze klant Group-f, die een toonaangevend schoonmaakbedrijf is, hebben geholpen door het implementeren van Webfleet, met het stroomlijnen van hun wagenparkbeheer en operationele opvolging van hun vloot van meer dan 250 voertuigen.
Dankzij Webfleet heeft Group-f een realtime opvolging van zijn wagenpark, kan het de veiligheid van haar chauffeurs opvolgen en verbeteren, de brandstofkosten verlagen en de productiviteit verhogen.

Ontdek in deze videoreferentie hoe we onze klant Group-f, die een toonaangevend schoonmaakbedrijf is, hebben geholpen door het implementeren van Webfleet, met het stroomlijnen van hun wagenparkbeheer en operationele opvolging van hun vloot van meer dan 250 voertuigen.
Dankzij Webfleet heeft Group-f een realtime opvolging van zijn wagenpark, kan het de veiligheid van haar chauffeurs opvolgen en verbeteren, de brandstofkosten verlagen en de productiviteit verhogen.