Wordt jij onze nieuwe collega ?

ARC is sinds meer dan 45 jaar een referentie binnen de transport & logistieke sector voor zijn vlootbeheer en automotive oplossingen.

Naast onze activiteiten als Premium Partner van Bridgestone Mobility Solutions, biedt ARC een hele waaier aan oplossingen voor het beheren en opvolgen van een wagenpark zoals track en trace systemen, beveiligingssystemen voor transport, alarmsystemen, alcoholocks  enz… Bovendien richt ARC zich naar nieuwe markten zoals Internet-of-things en bijhorende diensten om verder te groeien.

Voor een goed beeld van ons aanbod bekijk onze website op www.arc.be

Dankzij ons oog voor innovatie en onze commerciële successen blijft ons klantenbestand groeien.
Om onze verdere groei hierin verder te zetten zoeken wij ons team dusdanig verder uit te breiden met een

Solution sales vlootbeheer en
transport-optimalisatie oplossingen(m/v)

Uw taak: klanten en prospecten overtuigen van de voordelen van onze oplossingen en diensten

Onze oplossingen spelen actief in op de brede waaier aan uitdagingen die eender welke organisatie met voertuigen op de baan vandaag de dag heeft.
Uw opdracht is om in contact te komen met de beslissingsnemers van deze organisaties en dankzij uw expertise en inzichten deze te overtuigen van de voordelen van onze oplossingen en diensten.

Na een opleidingsperiode om onze oplossingen goed te doorgronden bezoekt u prospecten en bestaande ARC klanten om hen de voordelen van deze te doen inzien.
Op welke manier communiceren zij met hun mobiele medewerkers, hoe volgen ze de activiteiten van de externe diensten op, hoe worden de mobiele resources van de betreffende klanten ingezet en waar kunnen onze oplossingen helpen om het verschil te maken.
Vanuit uw expertise positioneert u zich naar uw klanten als een specialist in de materie die de klant en zijn organisatie helpt verbeteren.
Hierbij staan vertrouwen, langetermijnsamenwerking en eerlijkheid in uw voorstellen centraal.
Daarnaast hebt u oog voor andere opportuniteiten bij uw contacten over het volledige aanbod van ARC.
Het bijstaan van uw klanten in de verbetering van de communicatie met hun mobiele teams en het afsluiten van een verkoop bezorgt u de ultieme kick.
U werkt in een team samen met 2 andere commerciële collega’s op de baan, 1 commerciële binnendienst en 2 support collega’s om uw klanten te ondersteunen in hun vragen.

De ideale kandidaat … 

genoot een hogere opleiding of is gelijkwaardig door ervaring.
U heeft een bewezen ervaring in de B2B-markt als verkoper van business oplossingen.
U haalt uw voldoening uit het maken van nieuwe klanten en acht het onderhouden van uw bestaande klanten als een elementaire basis om uw netwerk te laten groeien. Behoefte detectie, marktopportuniteiten, afsluiten, prospectie… zijn begrippen die u als muziek in de oren klinken.
U heeft een sterk organiserend vermogen en weet een efficiënte planning op te maken.
U heeft interesse in en feeling met technologie, transport en/of vlootbeheeroplossingen en de bedrijfskritische aspecten die daarbij te pas komen (efficiëntie, processen,… ). Cruciaal is uw drive om uzelf te onderscheiden van anderen door uw gedrevenheid en de wil om te slagen.
U heeft een vlotte kennis van de courante pc-pakketten. Ervaring in de transportsector of in ICT dienstverlening is zeker een troef.
U bent vlot in het Nederlands, Frans en Engels.

Het aanbod: aantrekkelijk!

Je krijgt een belangrijke rol toegewezen in een gezonde Belgische KMO waar elke medewerker zijn/haar verantwoordelijkheden waarmaakt.
Je mag rekenen op de nodige opleidingen en ondersteuning om je functie verder te kunnen uitbouwen.

Doorgroeimogelijkheden bepaal je zelf door inzet en doorzettingsvermogen aan te tonen om in deze nieuwe uitdaging te slagen en mee met ARC het verschil te maken.
Je komt terecht in een omgeving met een no nonsens en open mind aanpak.
Een competitief salaris, extralegale voordelen en verder alle middelen om efficiënt te werken.

Je krijgt een voltijds contract aangeboden van onbepaalde duur.

Lijkt deze uitdaging iets voor u?

Dan kan u schrijven, faxen of e-mailen naar

Nicolas Mulders

gsm 0475 34 56 75  – T 03 259 05 05 – n.mulders@arc.be – www.arc.be
ARC Antwerpen – Koningin Astridlaan 62 – 2550 Kontich – BTW BE 0432.599.511

Uw reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Als Solution Sales ben je het eerste aanspreekpunt van heel wat klanten en organisaties die op onze oplossingen en expertise rekenen voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Met het ARC Team beheren we momenteel +16.500 voertuigen en assets die uitgerust zijn met onze oplossingen.
Grote namen hier zijn organisaties als Colruyt, Coca-Cola, Antwerp Container Transport, Flanders Road, TTC, ….