PRAKTIJKVOORBEELD – BEVEILIGING BESTELWAGEN AANNEMER

VERWACHTINGEN VAN DE KLANT

Deze aannemer was op zoek naar een oplossing die de laadruimte van zijn bestelwagen automatische en betrouwbaar afsluit telkens een van zijn medewerkers er materiaal komt uithalen en ‘gewoon' dichtgooit.
Anderzijds is hij ooit geconfronteerd geweest met een inbraak ‘s nachts waardoor hij al zijn werkmaterialen kwijt was en daar behoorlijk wat financiële schade aan heeft overgehouden;

  • discussies met klanten die hun project niet op tijd opgeleverd kregen gezien hij zijn materialen niet (meer) had
  • discussies met de verzekering over de waarde van de werkmaterialen
  • verlies van enkel ‘eigen-gemaakte' hulpstukken die op basis van praktijkgevallen waren ontwikkeld die nu allemaal weg zijn..;
Praktijkvoorbeeld - 6 BasicLock op materiaalwagen

OPBOUW VAN DE OPLOSSING

Gezien de klant een betrouwbare beveiligingsoplossing zocht die vooral zijn laadruimte automatisch en snel zou vergrendelen was de keuze voor de BasicLock van M-Protect snel gebeurd.
Deze worden op de achterdeur en op de tussenwand in de bestelwagen geplaatst om schuifdeur te vergendelen zodra deze dicht zijn.
De sturing van de BasicLock gebeurt aan de hand van de Intelligent Lock System die voor automatische sluiting zorgt van de andere deur zodra 1 van de 2 deuren geopend wordt.

Anderzijds werd een volumetrische sensor in de laadruimte mee geplaatst en een sirene waardoor er bij effectieve inbraakpoging alsnog een luide sirene afgaat die de inbrekers zou wegjagen en vooral de klant verwittigen dat er iets misloopt met zijn voertuig.

Dankzij de automatische sluitsystemen wordt de laadruimte automatisch en extra beveiligd tegen diefstal van de werkmaterialen.

Wacht niet tot het te laat is en neem de gepaste maatregelen voordat uw colli's of kostbare goederen gestolen worden. Uw klanten vertrouwen op uw professionalisme wanneer ze beroep doen op uw diensten voor het transport van hun kostbare zending.

Onze beveiligingsoplossingen zijn modulair en op maat van uw behoefte aanpasbaar

Beter voorkomen dan genezen

Elke organisatie heeft zijn benadering over veiligheid en preventie. Een algemene oplossing is dus zelden de juiste oplossing.
Vraag het advies van onze experts, ze helpen u graag een oplossing uit te werken op maat van uw behoefte

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de mogelijkheden voor de beveiliging van uw voertuigen kan afleiden

Info aanvraag beveiliging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.