PRAKTIJKVOORBEELD – BEVEILIGING BESTELWAGEN COURRIERDIENST

VERWACHTINGEN VAN DE KLANT

Deze courrierdienst wou een veilige en betrouwbare oplossing voor de automatische vergrendeling van de laadruimte van zijn bestelwagens.
Telkens zijn courriers een pakketje uit de wagen moeten nemen openen ze één van de deuren van de laadruimte, nemen ze het gewenste pakketje, sluiten ze de deur, maar gaat deze niet automatisch terug op slot.
Hierdoor zijn zij onderhevig aan behoorlijk wat diefstal van pakketjes terwijl ze binnen zijn en het voertuig onbewaakt achterblijft.

Praktijkvoorbeeld - 6 BasicLock op materiaalwagen

OPBOUW VAN DE OPLOSSING

Gezien de klant een degelijke en betrouwbare beveiligingsoplossing zocht, maar wel met een budgetbeperking zat is er gekozen om de achterdeur te voorzien van een LimoLock heavy duty penslot en op de zijdeur voor een BasicLock van M-Protect.
Beide systemen hebben dezelfde werking ( ontgrendeling met de afstandbediening, automatische en onmiddellijke sluiting van het penslot van de deur dat niet geopend is geweest,.. ) alleen is de LimoLock door zijn opbouw bestendig tegen zwaardere trekkrachten dan de BasicLock.

Beide pensloten worden aangestuurd door de Intelligent Lock System met afstandbediening. Deze Lock Controller kan volledig ingesteld worden ‘op maat van de klant' zodat de beveiliging optimaal beantwoord aan de situatie van de klant.

Dankzij de extra beveiliging van de laadruimte geeft deze courrierdienst geen kans aan gouwdieven die het op pakketjes in de laadruimte gemund zouden hebben. Binnen de 2 seconden nadat de deur gesloten wordt door de courrier die niet een pakket je heeft genomen wordt de deur van binnenuit vergrendeld. 

Wacht niet tot het te laat is en neem de gepaste maatregelen voordat uw colli's of kostbare goederen gestolen worden. Uw klanten vertrouwen op uw professionalisme wanneer ze beroep doen op uw diensten voor het transport van hun kostbare zending.

Onze beveiligingsoplossingen zijn modulair en op maat van uw behoefte aanpasbaar

Beter voorkomen dan genezen

Elke organisatie heeft zijn benadering over veiligheid en preventie. Een algemene oplossing is dus zelden de juiste oplossing.
Vraag het advies van onze experts, ze helpen u graag een oplossing uit te werken op maat van uw behoefte

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de mogelijkheden voor de beveiliging van uw voertuigen kan afleiden

Info aanvraag beveiliging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.