PRAKTIJKVOORBEELD – BEVEILIGING MATERIAALWAGEN AANNEMER

VERWACHTINGEN VAN DE KLANT

Beveiliging van één van de materiaalwagens van een aannemingsbedrijf die zijn werkmaterialen ten allen tijden vergrendeld wou zien.
Wanneer één van de deuren gesloten wordt moet deze automatisch vergrendeld worden.
Aan de hand van de afstandsbediening kan bepaald worden of alle deuren of een bepaalde deur ontgrendeld wordt.

Praktijkvoorbeeld - 6 BasicLock op materiaalwagen

OPBOUW VAN DE OPLOSSING

Gezien de vrachtwagen meerdere deuren en compartimenten heeft, heeft de klant besloten om elke deur te beveiligen met 1 of meerdere BasicLock automatische elektrische sluitsystemen. Deze worden aangestuurd vanuit de Intelligent Lock System, die ingesteld kan worden wat de opening- en sluitingstijden zijn en hoe elk slot individueel moet reageren als er bijvoorbeeld 1 deur geopend wordt.
De ILS kan aangestuurd worden met het numeriek toetsenbord in de bestuurdersruimte of met de programmeerbare afstandbediening, die dan de opening van de sloten initieert.

Dankzij de extra beveiliging van de laadruimte behoed deze klant zich van de onaangename verrassing van gestolen materiaal uit zijn voertuig. 
Telkens hij een deur sluit wordt die binnen de 3 seconden automatisch vergrendeld.

De BasicLock sluit zichzelf automatisch zodra hij detecteert dat de deur dicht is.

Wacht niet tot het te laat is en neem de gepaste maatregelen voordat uw werkmaterialen gestolen worden en u naast de zorgen van het vervangen van uw materialen ook nog eens met een financiële kater achterblijft van werken die u niet (tijdig) kan opleveren omdat uw materiaal weg is…

Onze beveiligingsoplossingen zijn modulair en op maat van uw behoefte aanpasbaar

Beter voorkomen dan genezen

Elke organisatie heeft zijn benadering over veiligheid en preventie. Een algemene oplossing is dus zelden de juiste oplossing.
Vraag het advies van onze experts, ze helpen u graag een oplossing uit te werken op maat van uw behoefte

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de mogelijkheden voor de beveiliging van uw voertuigen kan afleiden

Info aanvraag beveiliging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.