Op dinsdagochtend 2 november werd bij de firma MANU SA te Drogenbos, een bedrijf gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken, een dieplader gestolen.

Wellicht gingen de dieven ervan uit dat ze tijdens dit herfstverlof alle tijd hadden om hun slag te slaan, maar hierbij hielden ze geen rekening met de alertheid van het bedrijf om hun voertuigen en assets te voorzien van een ARC-trackingoplossing. In een mum van tijd kon hierdoor het gestolen voertuig perfect worden gelokaliseerd. Dankzij het snel en alert optreden van de politiediensten kon men de dieven op heterdaad betrappen terwijl deze reeds aan de ontmanteling van het voertuig waren begonnen. Op diezelfde plaats vond men ook nog tal van andere gestolen goederen terug.

Het bedrijf had enige tijd terug geïnvesteerd in diverse oplossingen van ARC, waarbij niet alleen hun voertuigen en assets voorzien werden van een tracking unit, maar waarbij ook de meer dan 80 afvalcontainers konden worden opgevolgd.

Meer informatie over onze trailer tracking oplossing vindt u hier of vraag vrijblijvend voor meer informatie via deze link.