OPDRACHTEN EN WERKPROCES BEHEREN

Meer opdrachten uitgevoerd, met minder stress voor uw bestuurders en meer tevreden klanten

Een slimme optimalisatie van de planning van uw opdrachten zorgt voor meer tevredenheid

Elke organisatie met een aantal voertuigen op de baan, weet dat het niet altijd gemakkelijk is om de puzzel te doen passen. Er moeten vaak verschillende opdrachten per dag en per bestuurder worden ingepland en uitgevoerd. Of u nu een koerierbedrijf bent, service-techniekers moet inplannen of aanbieder bent van gezondheidszorgen aan huis, de kunst om deze opdrachten op een slimme manier in te plannen voor uw bestuurders is geen sinecure.

Dankzij WEBFLEET, de bekroonde oplossing voor vlootbeheer en fleet management, vereenvoudigt en verbetert u het beheer van uw opdrachten.

Webfleet opdrachten en werkprocessen beheren

Verbind onze WEBFLEET-op­lossing met een PRO Driver Terminal en ontvang alle belangrijke informatie over uw workflow management, zoals orders en bestuurders. Dit systeem ondersteunt feilloze commu­ni­catie met uw team op de weg en helpt u uw werkproces te stroom­lijnen. Het eindre­sultaat? Tevreden klanten en meer opdrachten uitgevoerd.

Een order- en planningsoplossing helpt u…

Meer orders
Tevreden chauffeurs
Opvolging van ETA's

Meer orders voltooien

Uw bestuurders en uw klanten tevreden houden

De allerbeste ETA's* opgeven aan klanten

Flexibele planning
Tijd besparen
Eenvoudige integratie

Flexibel blijven in de planning, zodat u zich kunt aanpassen aan onvoorziene omstan­dig­heden

Tijd besparen op admini­stra­tieve taken

Integreren met andere bedrijfs­ap­pli­caties, tools en software om het ideale systeem voor uw werkproces te verkrijgen

Voor alle situaties of behoeftes een passende oplossing

DRAAGBARE OPLOSSING

Aan de hand van de Pro5350 of Pro5350 Truck kan u voertuigen die geen vaste installatie vereisen betrekken in uw logistieke oplossingen.
Hetzij tijdelijke wagens of onderaannemers, u kan dezelfde oplossing toepassen alsof het uw eigen wagens zijn.

VASTE OPLOSSING

Aan de hand van de TomTom Pro 7350 in combinatie met een Link Tracking Unit vast in een voertuig, kan u te allen tijde communiceren met uw voertuigen.

MEEST VOLLEDIGE EN AANPASBAAR

Aan de hand van de Pro 8375 of Pro 8375 Truck in combinatie met een Link Tracking Unit in uw voertuigen, kan u te allen tijde live en in realtime communiceren. Ook alle informatie, schermen en processen kan u modulair aanpassen aan uw organisatie en behoeftes.

Opvolging van uw opdrachten in realtime

Opvolging van opdrachten

BEHOUD HET OVERZICHT EN STUUR BIJ WAAR NODIG

Alle verplaatsingen en opdrachten zijn realtime op te volgen. Verwachte aankomsttijden of eventuele vertragingen op uw rondes ziet u onmiddellijk en indien gewenst kan u meteen bijsturen waar nodig.

Belangrijkste functies van workflow management voor uw organisatie

DYNAMISCHE VERZENDING EN BEHEER VAN ORDERS

Het orderbeheer in Webfleet helpt u de bestuurder te identificeren die het meest geschikt is voor uw opdracht. Wie is er het snelste of het dichtst bij de bestemming, en wie is beschikbaar? Dankzij het bekroonde TomTom Traffic en opvolging van de order- en voertuigstatus kan u slimmer en efficiënter plannen.

Met de functie voor het optima­li­seren van de orders** stelt u de volgorde van uw orders met één klik op de knop in. Zo kan u eenvoudig het aantal afgelegde kilometers en de reistijd te verminderen. Dit alles helpt u om beter te plannen, meer orders te verwerken en de service op locatie te verbeteren.

FEILLOZE COMMUNICATIE

Vereen­voudig uw order­werk­proces en bespaar tijd door opdrachten en order­in­structies recht­streeks van uw kantoor naar de PRO Driver Terminal van uw chauffeur te sturen. De terminal leest de mededeling hardop voor om afleiding van de bestuurder te voorkomen.

U blijft in contact met uw team op de weg en ontvangt regelmatig updates over de orderstatus en ETA's, zodat u zich flexibel kan aanpassen aan onvoorziene omstandigheden.

DE ALLERBESTE ETA'S DOOR WORFLOW MANAGEMENT EN WEBFLEET

Met WEBFLEET kunt u nauwkeu­rigere ETA's aan uw klanten geven op basis van de bekroonde verkeers­in­for­matie van TomTom.

De profes­si­onele naviga­tie­software maakt gebruik van een complex netwerk van live verkeers­in­for­matie en geavan­ceerde algoritmen om uw bestuurders te helpen files te vermijden. Zo wordt de kans vergroot dat de order op tijd wordt afgerond en uw klanten tevreden zijn.

GEAUTOMATISEERDE PROCESSEN EN RAPPORTAGE

Doordat WEBFLEET afleidende, tijdrovende en handmatige taken van u overneemt, kunnen u en uw team efficiënter werken. Het logboek met de realtime voertuig­ki­lo­me­ter­teller en de werktijd­re­gi­stratie zijn beide geauto­ma­ti­seerd, waardoor een nauwkeu­rigere workflow management rapportage wordt ondersteund en de admini­stra­tieve rompslomp wordt verminderd.

Ondertussen krijgt u inzicht in de orders met de exacte tijd die aan klanten en geauto­ma­ti­seerde facturen wordt besteed, waardoor de facturering kan worden versneld en geschillen minder waarschijnlijk worden.

KOSTEN BEHEERSEN MET WORKFLOW MANAGEMENT

Het WEBFLEET systeem wordt geleverd met een reeks functies die u helpen de totale eigen­doms­kosten van uw voertuig te verlagen. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van uitgebreide gegevens verkregen door de voertui­gin­te­gratie.

U ontvangt niet alleen regelmatig meldingen van het onder­houds­schema, maar u wordt ook automatisch op de hoogte gesteld wanneer een voertuig tekenen van een storing vertoont. Op deze manier kunt u onderhoud plannen voordat er een dure storing optreedt. U kunt ook het brand­stof­ver­bruik monitoren om abnormaal gebruik te identi­fi­ceren of gebieden te benoemen waar de rijstijl kan worden verbeterd om verze­ke­rings­premies te verlagen. WEBFLEET workflow management biedt dus diverse mogelijk­heden om de kosten voor uw organisatie te reduceren.

FEEDBACK EN ANALYSE VAN DE RIJSTIJL

Door analyse van de rijstijl met de OptiDri­ve-score biedt WEBFLEET u de informatie die u nodig heeft om de prestaties van uw bestuurders op de weg te optima­li­seren.

Actieve feedback en advies aan de bestuurder worden op de PRO Driver Terminal weergegeven op een manier die uw bestuurders niet stoort. Hierdoor blijven ze veilig en betrouwbaar rijden, zodat uw bedrijf een goede reputatie houdt.

Laat u verrassen door de voordelen van een actief vlootbeheer

Zo veel optimalisaties mogelijk

Meten is weten.

U heeft als organisatie heel wat voertuigen te beheren, van personenwagens tot bestelwagens en/of vrachtwagens. Al deze voertuigen stellen een behoorlijke kost voor binnen uw organisatie en bij een optimaal beheer kan u vrij vlug de meerwaarde van onze oplossingen ervaren en deze omzetten in harde euro's.

Of u nu een vloot van 2, 200 of 2000 wagens heeft; voor elke organisatie zijn voordelen.

Onze experts helpen u hier graag mee verder.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek waaruit u snel de voordelen van onze oplossingen voor uw vloot kan afleiden

  • Uw telefoonnr
  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.