shutterstock_90567529_SLIDER

Dankzij rapportering

Wagenparkoptimalisatie

Wagenparkoptimalisatie

Dankzij wagenparkoptimalisatie behoudt u steeds het overzicht over uw wagenpark. Binnen uw dashboard vindt u een overzicht van realtime informatie over al uw voertuigen. Daarnaast vindt u ook uitgebreide rapporten van de historische data van uw wagens.

Zo kan u uw wagenpark opvolgen of zelfs het brandstofverbruik, naleving van de wetgeving of de kwaliteit van geleverde service in het oog houden.

wagenparkoptimalisatie-rapportering
wagenparkoptimalisatie-rapportering

KPI's op maat van uw bedrijf

Stel KPI’s in voor uw bedrijf. Zo kan u uw KPI’s realtime opvolgen en optimaliseren waar nodig. Spot trends in uw rapporten, vergelijk de rapporten van verschillende bestuurders of periodes en spoor verbeterpunten op.

Genereer rapporten

Uit de rapporten kan u de gewenste gegevens naar boven halen. U kunt deze ook automatisch laten genereren en downloaden.

Genereer rapporten over volgende onderwerpen:

Voertuig volgrapportage: breng in kaart hoe vaak, hoe lang en wanneer uw voertuigen gebruikt worden en verwerk de gegevens in een logboek

Personeelsbeheer rapportage: breng het aantal gewerkte uren van uw personeel in kaart en krijg zicht in de productiviteit van uw wagenpark.

Rapportage over groen en veilig rijden: hiermee brengt u in kaart hoe veilig en milieubewust uw bestuurders rijden, krijg inzicht in het brandstofverbruik en krijg een melding wanneer uw voertuig toe is aan onderhoudt.

wagenparkoptimalisatie-rapportering

Onze oplossing voor wagenparkoptimalisatie

Webfleet - wagenparkoptimalisatie - mobile

WEBFLEET ®

WEBFLEET ®  biedt u een dashboard waarin u uitgebreide informatie terug vindt over uw wagenpark en geeft de mogelijkheid om rapporten te genereren.

WEBFLEET ®  staat niet alleen, maar werkt met gegevens die toegestuurd worden vanuit de voertuigen van bv. TomTom PRO, Optidrive ®  360, track en trace unit,…

Vraag meer info aan

Vul het onderstaand formulier in. Zo kunnen we u contacteren om een passende oplossing voor uw bedrijf te bespreken.

Wist u dat u subsidies kan krijgen voor uw uitgaven in vergroening en verkeersveiligheid van uw vrachtwagens?


Ontvang tot €100.000 voor de drie kalenderjaren 2017, 2018 en 2019, met een maximum van €3.000 per vrachtwagen.

Wilt u weten op welke producten u subsidies krijgt of wilt u hulp bij uw aanvraag?

Wij helpen u graag op weg.


Bel naar 03/259.05.05

Of stuur een email naar: telematics@arc.be

Meer info en aanvragen