Cover_A 0008

Dankzij 2-wegscommunicatie

Interactie met mobiele teams

2-wegscommunicatie tussen back office en voertuig

Interactie met uw medewerkers op de weg is van cruciaal belang. Zo hebt u zicht op de planning. Breng uw werknemers onmiddellijk op de hoogte bij veranderende omstandigheden en blijf ook zelf op de hoogte van de vorderingen van uw opdrachten. Met 2-wegscommunicatie speelt u het best in op uw mobiele werknemers waardoor hun efficiëntie en productiviteit omhoog gaat en zo kan u de beste service aan uw klanten aanbieden.

2-wegscommunicatie - volg mobiele werknemers op - Track and trace
TomTom Pro GPS - Communicatie - live traffic - planning tool - route optimalisatie

Opdrachten en berichten

Wissel berichten uit met uw mobiele medewerkers via uw Webfleet PRO scherm en blijf op een gemakkelijke en veilige manier in contact. Breng uw medewerkers op de hoogte van veranderingen in de planning of stuur hen cruciale informatie en documenten, zonder hen te bellen of te storen. Daarnaast kunnen medewerkers zich melden bij motorpech, een ongeval of andere onverwachte omstandigheden zodat u hierop kan inspelen.

Via rapportering ontvangt u realtime informatie over de opdrachten in de vorm van rapporten. Op basis van die gegevens kan u strategische beslissingen nemen. Wanneer bepaalde tendensen terugkomen in uw dagelijkse administratie kan u meteen ingrijpen of bijsturen in de toekomst.

uitwisseling van opdrachten en bestemmingen

De real time traffic functie houdt rekening met files en gewijzigde verkeerssituaties. Zo volgen de mobiele medewerkers steeds de snelste route naar hun bestemming. Wanneer u uw Webfleet PRO scherm verbindt met WEBFLEET ®  heeft u een volledig en realtime inzicht in de verwachte aankomsttijden van al uw mobiele medewerkers.

Krijgt een bepaalde klant prioriteit? Dan stuurt u de medewerker die het snelst op locatie kan zijn.

Wanneer u deze functie integreert met planningssoftware wordt naast de snelste route ook de meest optimale route berekent.

berichten en opdrachten - 2Wegscommunicatie
digicmr-papier - digitale vrachtbrief - werkbon

Digitale vrachtbrief

De digitale vrachtbrief of Digi-CMR vervangt de papieren vrachtbrief, door gebruik van een klein toestel, navigatiesysteem of smartphone. Geen onleesbare documenten meer, geen verloren vrachtbrieven, uw documenten zijn altijd en onmiddellijk beschikbaar.

Elke transactie in de ketting van de zending (door verzender, verlader, transporteur, ontvanger) wordt onmiddellijk geregistreerd en is door alle betrokken partijen te consulteren op de online portal van Pionira.

De transactie wordt digitaal ‘getekend’ door het scannen van een QR code. Geen handtekening op een scherm, alles gebeurt in een beveiligde omgeving.

Lees meer over Digi-CMR.

Onze oplossing voor 2-wegscomunicatie

2-wegscommunicatie - WEBFLEET TomTom driver pro

WEBFLEET ® + PRO Scherm

Met de combinatie van deze producten blijft u in contact met uw werknemers.

Met WEBFLEET ®  kan u berichten sturen naar uw medewerkers op de baan, die ze te zien krijgen op hun Webfleet PRO scherm, of andersom. Stuur hen opdrachten door en ontvang en melding wanneer een opdracht afgerond is.

Vraag meer info aan

Vul het onderstaand formulier in. Zo kunnen we u contacteren om een passende oplossing voor uw bedrijf te bespreken.

Wist u dat u subsidies kan krijgen voor uw uitgaven in vergroening en verkeersveiligheid van uw vrachtwagens?


Ontvang tot €100.000 voor de drie kalenderjaren 2017, 2018 en 2019, met een maximum van €3.000 per vrachtwagen.

Wilt u weten op welke producten u subsidies krijgt of wilt u hulp bij uw aanvraag?

Wij helpen u graag op weg.


Bel naar 03/259.05.05

Of stuur een email naar: telematics@arc.be

Meer info en aanvragen