tomtom-pro-xl1

Reageer nu en draag je steentje bij aan ons succesverhaal

Ben jij de geknipte kandidaat?

Na 45 jaar is ARC voornamelijk actief in Telematica, beveiliging van voertuigen en Internet of things oplossingen voor de KMO.  Voor een goed beeld van ons aanbod bekijk onze website op www.arc.be

ARC is Platinium partner in België van TomTom Telematics en verdeler van onafhankelijke IoT oplossingen.

 

Dankzij de commerciële successen van de laatste jaren groeit onze sales ploeg en zoeken we een extra teamplayer om het elan van het telematica team verder te ondersteunen.

Om die evolutie verder kracht bij te zetten zoeken wij ons team dusdanig verder uit te breiden met een:

Telematics, Security & Internet of Things solution sales (m/v) regio Vlaanderen

 

Uw taak: het verkoopsteam uitbreiden om meer projecten te realiseren

Na een opleidingsperiode bezoekt u prospecten en bestaande ARC klanten om hen te helpen gebruik te maken van onze oplossingen om hun mobiele ploegen en externe resources beter te volgen, te plannen en communicatie mee te voeren.

Op welke manier communiceren zij met hun mobiele medewerkers, hoe volgen ze de activiteiten van de externe diensten op, hoe worden de mobiele resources van de betreffende klanten ingezet en waar kunnen onze oplossingen helpen om het verschil te maken.

Vanuit uw expertise positioneert u zich naar uw klanten als een specialist in de materie die de klant en zijn organisatie helpt verbeteren.

Hierbij staan vertrouwen, lange termijn samenwerking en eerlijkheid in uw voorstellen centraal. Daarnaast hebt u oog voor andere opportuniteiten bij uw contacten inzake het volledige aanbod van ARC.

Het bijstaan van uw klanten in de verbetering van de communicatie met hun mobiele teams en het afsluiten van een verkoop bezorgt u de ultieme kick.

U werkt in een team samen met uw andere commerciële collega’s, de commerciële binnendienst en de support collega’s om uw klanten te ondersteunen in hun vragen.

 

De ideale kandidaat … 

Genoot een hogere opleiding of is gelijkwaardig door ervaring. U heeft een bewezen ervaring in de B2B-markt als verkoper van business oplossingen.

U haalt uw voldoening uit het maken van nieuwe klanten en acht het onderhouden van uw bestaande klanten als een elementaire basis om uw netwerk te laten groeien. Behoefte detectie, marktopportuniteiten, afsluiten, prospectie,… zijn begrippen die u als muziek in de oren klinken.

U heeft een sterk organiserend vermogen en weet een efficiënte planning op te maken. U heeft interesse in en feeling met technologie en/of telematica oplossingen en de bedrijfskritische aspecten die daarbij te pas komen (efficiëntie, processen,… ).

Cruciaal is uw drive om uzelf te onderscheiden van anderen door uw gedrevenheid en de wil om te slagen.

U heeft een vlotte kennis van de courante pc-pakketten. Ervaring in de automobiel of in ICT dienstverlening is zeker een troef.

Tweetaligheid (NL/FR) is een must.

 

Het aanbod: aantrekkelijk!

Je krijgt een belangrijke rol toegewezen in een gezonde Belgische KMO waar elke medewerker zijn/haar verantwoordelijkheden waarmaakt. Je mag rekenen op de nodige opleidingen en ondersteuning om je functie verder te kunnen uitbouwen.

Doorgroeimogelijkheden bepaal je zelf door inzet en doorzettingsvermogen aan te tonen om in deze nieuwe uitdaging te slagen en mee met ARC het verschil te maken.

Je komt terecht in een omgeving met een no nonsens en open mind aanpak.

Een competitief salaris, extralegale voordelen en verder alle middelen om efficiënt te werken.

Je krijgt een voltijds contract aangeboden van onbepaalde duur.

Lijkt deze uitdaging iets voor u?

Dan kan u schrijven, faxen of e-mailen naar

Nicolas Mulders – General Manager

Gsm 0475 34 56 75  – T 03 259 05 00 – F 03 259 05 25
n.mulders@arc.be

ARC Antwerpen – Koningin Astridlaan 62 – 2550 Kontich
BTW BE 0432.599.511

Voor meer informatie kan u ons bellen tussen 9 en 18 uur.  Uw reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.