Beveilig automatisch de lading van uw voertuig.

Beveilig automatisch de lading van uw voertuig.

ARC is partner van M-Protect, de producent van high-end automotive geïntegreerde veiligheidsoplossingen. Het beveiligen van commerciële voertuigen op de baan is dan ook onze specialiteit. Onze producten kunnen gepersonaliseerd worden op maat van elk bedrijf zodat we u steeds van een gepaste oplossing kunnen voorzien.

Geef dieven geen kans en informeer naar de verschillende mogelijkheden.

De visie van onze klanten

De visie van onze klanten

Onze klant Coca-Cola is reeds jarenlang een trouwe TomTom Telematics gebruiker. De oplossing draagt bij tot een efficiëntere routeverdeling en opvolging van hun opdrachten. Dankzij TomTom vermijden bestuurders files, wordt er bespaard op brandstof en verlaagt dit de CO²-uitstoot van het wagenpark. De keuze voor TomTom Telematics draagt dan ook bij tot het groene imago dat Coca-Cola nastreeft.

De nieuwe applicatie Push-to-talk

Communiceer met de nieuwe Push-To-Talk applicatie via de PRO8 naar de backoffice en/of andere kanalen. Dit gesloten platform stelt u in staat om op een eenvoudige wijze onderling te communiceren zonder gebruik te moeten maken van een gsm. Eenvoudig, veilig en zelfs met een paniekfunctie. Verzend spraakberichten, tekstberichten tot zelfs bestanden.